Україна - Англія та інші чвертьфінали міні-футбольного Євро

Команда Миколи Костенка в чвертьфіналі зіграє проти Англії

Сьогодні, 17 серпня, стартує стадія плей-оф чемпіонату Європи з міні-футболу. Українці зіграють з англійцями. Початок гри о 20:00 на основному полі Міста Спорту в Гідропарку.
За підсумками п'ятого ігрового дня підопічні Миколи Костенка вийшли з групи з першого місця завдяки перемозі над збірною Чорногорії з рахунком 5-0. Відео перемоги України над Чорногорією за посиланням.
Вихід у чвертьфінал Євро також дає збірній Україні право зіграти на Чемпіонаті світу з міні-футболу, який відбудеться восени 2019 року в австралійському місті Перт. Такі путівки отримали всі 8 найсильніших команд Європи. Квитки на сьогодні купуйте тут або безпосередньо біля стадіону.
Чорногорці, хоч і поступилися Україні, зайняли друге місце в групі і вийшли в чвертьфінал на збірну Румунії, яка посіла першу позицію в групі В. Саме їхній матч відкриє шостий день EMF EURO 2018. Початок о 18:45. Румуни - шестиразові чемпіони Європи і поки що не програли жодного матчу на змаганні.
Другими в групі В виявилися англійці. Їхній прохід у наступний раунд став можливим лише завдяки перемозі тих таки румунів над іспанцями в заключному раунді групового етапу. Про ситуацію, яка склалася в групі В, ми писали раніше.
Саме з англійцями доведеться зіграти збірній України. Квитки на матч доступні за посиланням. Вартість перепустки - 200 гривень. Квиток дає право відвідин усіх чвертьфінальних матчів. Також квитки можна придбати безпосередньо біля стадіону. Трансляція матчу відбудеться на телеканалі XSport.
Інша чвертьфінальна пара - Боснія і Герцеговина - Чехія. Боснійці першими серед усіх збірних здобули путівку у чвертьфінал - ще в третій ігровий день. Вони з 10 очками очолили групу С.
Щоправда, чехи - чинні чемпіони світу з міні-футболу. Але вони були дуже близькими до вильоту в останньому матчі групового етапу у групі D. Вирішальною була гра між Чеською Республікою та Угорщиною. А останні, до речі, є чинними бронзовими призерами Європи. Угорцям потрібно було лише перемагати. Вони і відкрили рахунок, однак чехам вдалося відігратися. Втім угорці знову вирвалися вперед. Рахунок 2-1 тримався до останньої хвилини матчу. Чехи таки дотисли суперника і зрівняли. Відтак 2-2 і далі пішли саме чемпіони світу. Відео цього емоційного матчу доступне за посиланням.
Другою командою, яка вийшла з групи D стала збірна Сербії. Вона перемогла чехів, азербайджанців та турків, з угорцями зіграли внічию. Суперником сербів у чвертьфіналі стане збірна Казахстану. Початок цієї гри о 22:30.
Розклад шостого ігрового дня:

Квитки на чвертьфінали доступні за посиланням.
Приходьте та підтримуйте збірну України на шляху до континентального титулу!
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 15:51 5

«ПСЖ» рассматривает трансфер Андрея летом

Комментарии