Фінал ЛЧ в Києві. У центрі міста відкрили фан-зону Фестиваль чемпіонів

«Фестиваль чемпіонів» розважатиме та надихатиме киян і гостей столиці з 24 по 27 травня

З прибуттям трофеїв Ліги чемпіонів УЄФА на Хрещатику розпочав роботу «Фестиваль чемпіонів»
«Фестиваль чемпіонів», який УЄФА завжди організовує в період фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок, розважатиме та надихатиме киян і гостей міста з 24 по 27 травня.
«Фестиваль чемпіонів» розпочав свою роботу з церемонії відкриття, під час якої прибули трофеї Ліги чемпіонів серед чоловіків і жінок. Мер Києва Віталій Кличко разом з Ією Андрущак, амбасадором фіналу Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок, і легендарним футболістом Кафу представили кубки обох фіналів, які зайняли достойне місце на символічному постаменті у вигляді м'яча з зірок. Всі бажаючі могли сьогодні сфотографуватися з обома трофеями, і далі матимуть нагоду зробити знімок з кубком чоловічого фіналу, що буде доступним до 26 травня включно.
На футбольному полі, спеціально облаштованому прямо на Хрещатику, відбувся перший матч в межах соціальної кампанії УЄФА #EqualGame - Чемпіонат світу серед безхатченків (футбол для соціальної інтеграції). В асоціації переконані, що кожен повинен мати змогу насолоджуватися футболом, незважаючи на те, хто ти, звідки ти чи як ти граєш. Сьогодні глядачі також долучилися до Cпеціальної Олімпіади (гравці з труднощами у навчанні) та матчів Міжнародної федерації футболу осіб з церебральним паралічем та Європейської Федерації футболу серед інвалідів-ампутантів.
А насамкінець кожен міг сам поганяти м'яча, і ця можливість передбачена програмою щодня у різний час.
На сцені своєю майстерність демонстрували футбольні фрістайлери, а музичну атмосферу створювали гурти ДахаБраха,TNMK та інші.
25 травня програма розпочнеться об 11:00 з Турніру юних чемпіонів adidas, а о 16:00 фани зможуть вболівати за «Легенд ФК «Реал Мадрид», «Легенд ФК «Ліверпуль», команду «Шевченко і друзі» або «Легенди чемпіонів УЄФА» під час Ultimate Champions Tournament. За турніром можна буде спостерігати навіть в іншому кінці «Фестивалю чемпіонів» завдяки трансляції на сцені.
Нагадаємо, фінальний матч Ліги чемпіонів між «Реалом» і «Ліверпулем» пройде 26 травня в Києві на стадіоні «НСК Олімпійський». Початок зустрічі заплановано на 21:45 за київським часом.
Денис Шаховец Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 08 мая 2024, 15:31 13

Назначены официальные лица на матчи высшего отечественного дивизиона