ФФУ: «Циганков симулював, Кадара треба було видаляти»

Комітет арбітрів ФФУ розібрав суперечливі епізоди матчу «Динамо» - «Шахтар»

В суботу в матчі останнього, 32-го туру УПЛ «Динамо» обіграло «Шахтар» 2:1. Матч запам'ятався декількома суперечливими епізодами, серед яких - пенальті в ворота «Динамо» на 22-й хвилині і грубий підкат Веллінгтона Нема на 93-й хвилині.

Комітет арбітрів ФФУ дав твою трактовку цим епізодам:

«22 хв. Гравець № 44 господарів зупиняє футболіста № 88 гостей, застосувавши руки, і він навіть не намагається зіграти в м'яч. За таке порушення, скоєне всередині штрафної площі, на користь гостей було правильно призначено 11У. У будь-якому випадку критерії оцінки ЗОГМ, передбачені IFAB, для цього випадку не змінилися, і тому не вистачає відповідної дисциплінарної санкції. Гравець № 44 гостей повинен був бути вилучений (ЧК) через наявність ЗОГМ.

90+3 хв. Гравець № 12 гостей у безрозсудній манері стелиться у підкаті проти футболіста № 15 господарів, який перебільшує наслідки епізоду - кричить та симулює отримання більших наслідків, ніж було насправді. Динаміка та відео показують, що дії були спрямовані на заволодіння м'ячем. Звідси гравцю № 12 була правильно винесена лише ЖК».

Олег Дидух Источник: Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 16:46 185

Команда Юрия Максимова победила впервые за последние пять матчей

Комментарии