Тренер Тернополя: «Задание наивысшее – повышение в классе»

Анатолий Назаренко - о подготовке команды ко Второй лиге

Тренер ФК «Тернопіль» Анатолій Назаренко розповів про підготовку команди до нового сезону в Другій лізі, і зазначив, що перед «Тернополем» стоїть найвище завдання - підвищитися у класі.

«Тренуватися ми почали 24 червня. Заняття проходять своєрідними циклами у 5 днів, а на вихідні команда відпочиває. Тренуємося вдома на рідному стадіоні педагогічного університету. Умови тут є, газон стадіону привели у порядок, тому нам комфортно займатися». Тренуємося двічі на день. Зараз у нас розпочалася вже третя п'ятиденка і все поки що йде за планом».

«Раніше ми зіграли зі збірною Тернопілля з футболу, яку обіграли з рахунком 1:0. А нещодавно на спаринг нас запросила луцька «Волинь», яка виступає у Прем'єр-лізі. Звісно, що результат неприємний («Волинь» перемогла за рахунком 7:2 - прим. ред.), але з цього трагедії аж ніяк не робимо. Це була тренувальна гра, результат якої не має абсолютно ніякого значення».

«Склад зберегти нам вдалося повністю, але шукаємо підсилення. Ми повернули у команду Віталія Богданова, який вже раніше грав за нас. Дуже багато футболістів телефонують та просяться на оглядини. Є у нас хлопці з Рівненської, Закарпатської, Хмельницької та Чернівецької областей. У нас хочуть грати, як досвідчені виконавці, так і молоді гравці».

«Оскільки за регламентом у Першу лігу виходять 4 команди, то ми маємо великі шанси підвищитися у класі. Будемо робити все, аби вже з наступного року ми були у Першій лізі», - додав Назаренко.

Чемпіонат України з футболу серед команд Другої ліги розпочинається 14 липня. ФК «Тернопіль» за календарем цей тур пропускатиме.

20minut.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 04 мая 2024, 09:00 7

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион