В Енакиево открыт реконструированный ДС Шахтер + ВИДЕО

Проведені в Палаці спорту роботи високо оцінив Президент України

У рамках робочої поїздки до Донецької області Президент України Віктор Янукович взяв участь у відкритті реконструйованого Палацу спорту «Шахтар» в Єнакієвому.





На думку Президента, відновлення Палацу спорту «Шахтар» є вдалим прикладом співпраці держави та приватного інвестора. «Ми пішли шляхом державно-приватного партнерства, і це партнерство сьогодні вже виражається у тому, що наші меценати беруть на себе вирішення багатьох соціальних питань», - сказав Віктор Янукович. Він зазначив, що такі кроки реалізуються в різних регіонах України.

Президент водночас наголосив, що держава має забезпечити підтримку та утримання подібних об'єктів у належному стані після їх реконструкції. Він подякував всім меценатам, які небайдужі до спорту і долучаються до такої роботи.

Віктор Янукович оглянув приміщення реконструйованого спорткомплексу, зокрема спортзал, басейн, зал для занять боротьбою та боксом. Він також поспілкувався з місцевою командою з міні-футболу «Єнакієвець».

Глава держави високо оцінив проведені в Палаці спорту роботи і запропонував створювати на базі подібних спорткомплексів дитячі спортивні школи.



www.president.gov.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футзал | 04 мая 2024, 17:47 1

Ивано-франковцы разгромили столичный «ХИТ»

Комментарии