Вадим РАБИНОВИЧ: «Полунин работает у нас»

Киевский «Арсенал» нашел замену уволенным специалистам

Інформацію про те, що Андрій Вікторович Полунін офіційно вже не є директором «Нафтовика-Укрнафти», вперше було озвучено ще на останньому домашньому матчі охтирської команди проти «Оболоні». Тоді, окрім програмки поєдинку, де було зазначено, що в.о. директора є Сергій Мізін, таку ж інформацію оприлюднив і диктор стадіону. Однак логічними залишалися два питання: «Чому?» і «Куди тепер?».

Журналістові «УФ» вдалося дізнатися про нове місце роботи у першоджерела, яким можна вважати не лише пана Полуніна, а і його нового роботодавця - президента столичного «Арсеналу». Так, Вадим РАБІНОВИЧ зазначив:

- Андрій Вікторович справді працюватиме в «Арсеналі» - ви не помилилися. А якщо бути точнішим, то він уже в нас працює. Можете вважати 19 вересня його першим офіційним робочим днем.

На питання про посаду й функціональні обов'язки нового співробітника очільник столичного ФК дав доволі несподівану відповідь: «Про посаду й обов'язки Андрія не турбуйтеся - ми з'ясуємо це між собою найближчим часом».

Варто додати, що внаслідок гучної справи імені Еріка Матуку, через яку «Арсеналу» зарахували технічну поразку в матчі Ліги Європи проти «Мури», Вадим Рабінович звільнив юриста, віце-президента й директора ФК. Імовірно, одну з двох останніх посад і обійме Андрій Полунін, який працював у «Нафтовику-Укрнафті» з 2007-го: спочатку спортивним директором, а з 2009- го - директором.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 09 мая 2024, 07:53 0

Лидером является Гарри Кейн, вторая позиция у Килиана Мбаппе (у обоих – по 8 голов)

Комментарии