Четвертьфинал. Второй матч. ТВД - Ураган - 3:4

Фартова форма. (Счет серии - 1:1) +ВИДЕО

Франківському «Урагану» після вчорашньої поразки потрібно було щось змінювати, в першу чергу кинулось в очі те, що гості змінили форму. Замість червоної «Ураган» грав у полосатій біло-чорній. Хто вірить у забобони може вважати це одним із головних чинників перемоги. Але зміни були не лише у формі, а й у кадровому складі. Так, не вийшли на майданчик Шотурма і Ренатіньо, натомість з перших хвилин грав Валенко. Але висновки потрібно робити не тільки після поразок, а й після перемог, а «ТВД» ж, схоже, після вчорашньої звитяги висновків не зробив.

Розпочався поєдинок вже не у такому обережному руслі, як вчора. Все-таки вже одній команді потрібно було відігруватись, тому й темп гри зріс. Першим ударом відзначився Вахула, але кіпер був на місці, а гості відповіли пострілом Валенка, який також відбив воротар. А вже через хвилину рахунок був відкритий. Хавер, якого не було у четвірці, змінив Саківського і відразу видав гольову передачу на Ткачука. Простріл з лівого флангу, і гол Андрія із 3-х метрів. Майже відразу Шурака вивели один на один із воротарем, але Тарас розгубився і пробив у кіпера. Хочу відзначити, що Шурак чи не найкращий у складі «ТВД» в обох матчах. Якщо у майстерності інших гравців сумніватись не приходиться, то Шурак лише набуває авторитету, тому у кожному матчі викладається на повну, шкода, що поки забивати не вдається, але у захищається він надійно. От так, впродовж двох хвилин господарі могли здобути вагомий гандикап, але все дуже швидко змінилось.

На 7-й хвилині Павлюк вирівняв рахунок. Він відгукнувся на простріл зліва і у боротьбі із захисником відправив м'яч у ворота. Через хвилину гості вицарапали м'яч на чужій частині, Чепорнюк віддав коротку передачу, висловлюючись гандбольною термінологією, в лінію, і Цвєлих розстріляв воротаря. Ще хвилина і третій гол влітає у ворота «ТВД». Цього разу гол «на совісті» бразильців: Біро Жаде віддав з ауту, Сержао пробив. На цьому жах для «ТВД» не закінчився. На 12-й хвилині Цвєлих класно пробив у дальню дев'ятку. Гол дійсно вийшов ефектним. Тільки після цього львів'яни взяли тайм-аут. Зупинити атакувальні потуги «Урагану» не вдалось, але у першому таймі вони більше не пропускали.

Але до закінчення тайму відбулись два цікавих епізоди, які могли вплинути на результат. Перше - це попередження Пилипіву. Федір отримав жовту картку за неправильну заміну, але насправді, це не Пилипів мав отримати картку, а Цвєлих, у якого вже картка до того була, і вона автоматично перетворилась б у червону. Чи то головний арбітр не побачив, чи то він просто вирішив скинути провину на іншого гравця, залишається загадкою.

А ще один епізод, це гол Ципуна. Але голом це можна назвати в лапках, адже м'яч закотився у ворота, але після вкидування воротаря руками. Ципун кинув м'яч на хід Цвєлиху, той без дотику обіграв кіпера і м'яч закотився у ворота. Звісно гол арбітри не зарахували.

У перерві у головного тренера «ТВД» Леоніда Маковського відбулась чоловіча розмова із власником команди. Що він міг змінити у перерві невідомо. На другий тайм львів'яни вийшли боротись, незважаючи на рахунок.

І шанси господарі мали, ще й такі моменти в яких було легше забити, чим не влучити. Так, на 25-й хвилині Хавер із вільного удару з лінії штрафного віддав передачу на Маржановського, як Олександр не влучив, він мабуть сам не зрозумів. Але гості також не використали супермомент. І хто ж інший, як не Цвєлих. Він вчора постукав усі штанги, а цього разу із 4-х метрів пробив вище порожніх воріт. Згодом Чепорнюк міг поховати усі сподівання господарів, але не використав вихід сам на сам.

З 31-ї хвилини господарі почали розігрувати зайвого. Частково їм це вдавалось, але захисники відчайдушно кидались під м'яч. Лише на 38-ій хвилині пройшов простріл Дениса з ліва і Ткачук забив другий гол. Ткачук зумів підправити м'яч після удару Кордоби і забити третій гол, але тоді вже до сирени залишалось лише 2 секунди.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» - «Ураган» - 3:4

«ТВД»: Роман Колток (Юрий Дегтяренко, 39) - Александр Маржановский, Андрей Ткачук, Василий Денис, Евгений Сакивский, Назарий Цымбаляк, Роман Вахула, Роман Кордоба, Тарас Кузь, Тарас Шурак, Юрий Хавер
«Ураган»: Кирилл Ципун - Биро Жаде, Валентин Цвелых, Евгений Валенко, Максим Павлюк, Петр Шотурма, Ренатиньо, Роман Киндратив, Роман Ярый, Сергей Чепорнюк, Сержао, Федор Пылыпив
Андрей Ткачук (4, 38, 40) - Максим Павлюк (7), Валентин Цвелых (8, 12), Сержао (9)
- Валентин Цвелых (6). Федор Пылыпив (15)


Удары (в створ): 15 (11) - 13 (10)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футзал | 21 мая 2024, 15:04 2

Фотографии Сергея Абрамова уже нет в разделе приобретения билетов

Комментарии