Годвин и Гурули вернулись в общую группу

В лазарете «Карпат» остался Сергей Кузнецов

Опорник Самсон Ґодвін та атакувальний хавбек Сандро Ґурулі, які через ушкодження не змогли допомогти своїм партнерам у галицько-волинському дербі «Волинь» - «Карпати», поновили тренування у загальній групі.
З Луцька після переконливої перемоги з рахунком 3:0 у принциповому поєдинку з підопічними Віталія Кварцяного, «Карпати» повернулися додому у неділю пізно ввечері. А вже в понеділок «зелено-білі» провели тренування, головним завданням якого було відновлення функціонального стану футболістів. З цією ж метою гравці пройшли і низку відновлювальних процедур.
Приємно відзначити, що у загальній групі тренувалися нігерійський опорник нашої команди Самсон Ґодвін і гравець групи атаки, грузин Сандро Ґурулі, які через травми не брали участі в грі з «Волинню». Обоє вже залікували травми і приступили до повноцінних тренувань.
Окрім Ґодвіна і Ґурулі, не могли допомогти партнерам у Луцьку і лівий оборонець Ігор Ощипко, словенський центральний захисник Ґреґор Балажіц та іспанський нападник Лукас. У Ґреґора була підвищена температура, а Ігор та Лукас отримали ушкодження на тренуваннях. Причому Ощипко травмувався вже на передігровому занятті. Однак, як повідомив Інформаційному центру ФК «Карпати» головний тренер команди Олег Кононов, всі вони вже сьогодні, 6-го квітня, займатимуться у загальній групі. Тож будемо сподіватися, що до гри з «Іллічівцем», яка відбудеться у Львові найближчої неділі, «Карпати» готуватимуться майже в повному складі. У лазареті команди продовжує перебувати лише центральний нападник Сергій Кузнецов, який через ушкодження ахіла продовжує працювати за індивідуальною програмою.
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 12:21 7

Наставник может не доработать до конца сезона

Комментарии