Брати Баранці та їхні сім’ї житимуть в одній квартирі

Близнята — й обидва футболісти! Така сім'я в Україні єдина...

Борис та Григорій Баранці вже три роки голосно заявляють про себе в українському футболі. Цієї зими вони перейшли з львівських «Карпат» до київської «Оболоні». А вже цього тижня до столиці переселяються й дружини відомих гравців. Детально про це розповідає Христина Баранець, дружина Бориса.

- Ми вирішили, що житимемо всі разом, в одній квартирі, - каже жінка. - Борис і Григорій уже знайшли трикімнатне помешкання на Оболоні. Туди й переїдемо. Річ у тім, що в Григорія та Анни народилася донька, якій 1 квітня буде чотири місяці. Анні важко одній із дитиною, тож я їй допомагатиму. У Настуньки буде аж дві няньки!

- Заодно матимете багато часу для того, щоб поговорити про чоловіків...
- (Сміється). Чого приховувати? Ми їх часто обговорюємо.

- Кому з вас більше поталанило?
- Думаю, обом однаково. Борис і Григорій мають добрі характери. Вони дуже відповідальні та цілеспрямовані. Ми з ними в житті не пропадемо.

- Чи важко вам було відразу після знайомства розрізняти близнят?
- Я давно знала і Бориса, і Григорія. Тож легко впізнавала обох. Ми почали зустрічатися після двох років знайомства. Зрозуміло, тоді я вже добре знала Бориса. Викажу секрет: їх легко розпізнати за манерою поведінки. Григорій значно спокійніший і більш мовчазний. А мій Борис балакучий. І веселун. З ним не сумуватимеш.

- Чи змусив вас чоловік полюбити футбол?
- (Сміється). Куди мені було подітися? Раніше я не цікавилася цим спортом. Тепер разом дивимося футбол по телевізору. Маємо свого футбольного кумира - Ліонеля Мессі. А улюблена наша команда - «Барселона». Я вже навіть вивчила всі правила гри. Іноді з Борисом сперечаємося: був офсайд чи ні. Ми аналізуємо вдвох кожен матч.

- У сім'ї Баранців аж два футболісти. Чи планує Борис продовжити футбольну династію?
- Ми на цю тему ще не говорили. Лише в серпні побралися. За освітою я - менеджер із туризму, чоловік - футболіст. Ким будуть наші діти - невідомо.

- У серпні ви відгуляли весілля. Чиє свято було гучнішим: ваше чи Григорія?
- Григорій одружився ще два роки тому. На його весіллі мені було дуже весело! А на своєму більше хвилювалась. Щодо гостей, то в нас було майже 110 запрошених.

- Що вам дарували футболісти?
- Коли ми одружувались, то Борис захищав кольори «Карпат». На жаль, одноклубники не змогли прийти на наше свято, бо наступного дня у них була гра з «Волинню». Але подарунки все одно передали. Як правило, футболісти дарують «конверти». Ось Борис на весіллі Самсона Годвіна також дарував гроші. Така вже традиція.

Олег ЗУБАРУК, Галичина спортивна

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 18 мая 2024, 06:55 0

Украинцем интересуются «Милан», «Наполи» и «Боруссия Дортмунд»

Комментарии