Кардинал-Ровно – Ураган. Анонс

Яким буде дебют Кардиналу-Рівне?

У суботу в Рівному буде зіграно матч 1-го туру чемпіонату України, в якому новостворений «Кардинал-Рівне» зустрінеться з івано-франківським «Ураганом».

Кольори рівненського клубу захищатимуть екс-гравці МФК «Рівне», які минулого сезону виступали в першій лізі: голкіпер - Павло Чемерис; захисники - Павло Дармовіс, Вадим Жак та нападник - Роман Волох. А також вихованці рівненського футзалу, які встигли пограти в різних клубах вищої ліги, а минулого сезону захищали кольори нинішнього суперника рівнян - «Урагану»: захисники Сергій Піддубний та Андрій Паршиков.

Гратимуть за «Кардинал-Рівне» ще двоє наших вихованців, які в сезоні 2009-2010 років покуштували хлібу вищої ліги, захищаючи кольори львівського «Кардиналу»: захисник - Олександр Басич і нападник - Володимир Сондак. Окрім того, за рівненський клуб заявлені гравці, які минулого чемпіонату захищали кольори львівського «Кардиналу»: захисники - Віталій Танський і Володимир Данилюк, нападники - Юрій Когут і Михайло Волянюк. Повинен підсилити колектив Віталій Дєнюжкін - надійний воротар, якого свого часу навіть запрошували до головної збірної України, вихованець столичного футболу, в попередньому сезоні гравець харківського «Моноліту». І в останню мить, після міжнародного турніру у Львові, до складу рівнян був запрошений Олег Чеботарьов, який довгий час захищав кольори «ТВД», а під час Міжнародного турніру «Кубок Львівщини» виступав у складі львівського «Лємберга». Тренуватимуть команду старший тренер Юрій Баховський, а допомагатиме йому в цій нелегкій справі Сергій Піддубний. Ось таким предстане «Кардинал-Рівне» перед вибагливими, але доволі справедливими і палкими вболівальниками міста Рівне.

У івано-франківців зміни в складі не такі суттєві. Окрім вже вище згаданих Піддубного та Паршикова «Ураган» залишив Кулик. Натомість влітку до Івано-Франківську переїхали голкіпер Кирило Ципун з «ЛТК» та Сергій Чепорнюк з «Тайму».

Майже за тиждень до старту нового футзального сезону обидва суперники провели свої заключні контрольні зустрічі. Господарі - «Кардинал-Рівне» зіграли дві контрольні зустрічі проти львівського «ТВД», а гості - «Ураган» в Івано-Франківську зіграли з «Таймом».

У першому матчі рівнян, що відбувся на базі команди «ТВД» у с. Малечковичі Львівської області, «кардиналівці» поступилися з рахунком - 1:4, але за два дні у Рівному сповна взяли реванш і перемогли - 5:1. «Ураган» же в матчі з чемпіоном України зазнав поразки 2:3.

У попередньому сезоні в 4-му турі «Ураган» 26 вересня 2009 року в Івано-Франківську переміг на той час ще львівський «Кардинал» - 5:3. А в другому колі в 15-му турі 27 грудня 2009 року у Львові «Кардинал» поступився «Урагану» - 1:4. У першій грі голи забивали в «Урагану»: Кулик, Піддубник-2, Кіндратів, Ярий, а в «Кардиналу»: Сондак, Танський, Данилюк. У повторному поєдинку у Львові в господарів відзначився Танський, у гостей Пилипів, Кулик, Ярий, Сімка.

Отже, рівняни, пам'ятаючи дві поразки «Кардиналу» в попередньому сезоні і маючи тепер у своєму складі автора двох із дев'яти м'ячів у свої ворота - Піддубного, намагатимуться дати справжній бій більш іменитому супернику, разом з тим автори голів у ворота івано-франківців продовжують захищати кольори клубу - Танський-2 і Сондак та Данилюк. Тому рівняни, маючи не тільки «розвідників», екс-«ураганівців» Піддубного і Паршикова, а й безпосередньо «володарів ключів» від воріт суперника, за палкої підтримки вболівальників, а в цьому можна навіть не сумніватися, мають всі підстави гідно поквитатися за минулорічні поразки.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

4 вересня, субота
«Кардинал-Рівне» івне) - «Ураган» (Івано-Франківськ)
Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
Арбітри: Воложенко (Харків), Стрілецький (Суми)
Прогноз www.sport.ua - 4:2
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 04:34 3

В ближайшее время Карло Анчелотти решит, кто будет играть против «Кадиса»

Комментарии