Як Динамо вирвало нічию у Шахтаря та залишилось на +6. Ключова статистика

Статистика та ключові моменти українського дербі

У ключовому матчі 11-го туру УПЛ київське «Динамо» та донецький «Шахтар» розійшлися нічиєю - 1:1. Напруга на стадіоні імені Валерія Лобановського відчувалась із перших хвилин, коли команди вступили в жорстке протистояння. Вболівальники стали свідками численних порушень та попереджень, а «Динамо» змогло вирвати нічию на останніх хвилинах, зберігши лідерство з перевагою у шість очок над своїм головним суперником.

Ключові моменти матчу

- Артем Бондаренко відкрив рахунок на 48-й хвилині, вдало зігравши на добиванні після кутового.

- На 60-й хвилині Дмитро Криськів залишив «Шахтар» у меншості, отримавши червону картку за грубий фол на Біловарі в центрі поля.

- Олександр Караваєв зрівняв рахунок на 87-й хвилині, замкнувши подачу Владислава Дубінчака з лівого флангу.

Статистика матчу

Гра відзначилась інтенсивністю та рівністю, а також жорсткою боротьбою на полі:

Нічия в цьому напруженому поєдинку лише підкреслила запеклу боротьбу між двома грандами українського футболу. Гра відзначалася не лише гострими моментами, а й великою кількістю порушень - у сумі 19, що відображає високий рівень напруги на полі. Цей результат дозволив «Динамо» зміцнити своє лідерство в турнірній таблиці з відривом у +6 очок від «Шахтаря». У наступному турі «Динамо» зустрінеться з «Інгульцем», а «Шахтар» боротиметься за перемогу з «Чорноморцем».

Марк Кужим Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 жовтня 2024, 18:05 12

Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь пенсіонерів, Михайло вийшов на поле на 67-й

Коментарі