«Я побачив багато сили». Ексчемпіон світу – про реванш Усик – Ф'юрі

Кріс Алгієрі поділився експертним висновком

Колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі Кріс Алгієрі висловив думку про те, яким може бути майбутній реванш між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі, взявши за основу поведінку боксерів на спільній прес-конференції.

«Я буду чесний: поняття не маю, яким він (бій. - прим.) буде в реванші. Вони обидва чудові персонажі, феноменальні спортсмени і фантастичні чемпіони. Я кажу, що знаю.

Кажуть, що прес-конференції - це все для глядачів, але я така людина, яка дивиться за мовою тіла. Я бачив мову тіла Усика, яка демонструє найвищий ступінь впевненості. Так, він був у костюмі вбивці, а справа зараз йде до Геловіну, але подивіться, як він підніс це фото Тайсону на підпис, подивіться, як він стояв над ним. Він стояв там і переконався, що Тайсон зробить це, і він був дуже близький до нього, некомфортно близький. Для мене це показує силу. Усик екстремально впевнений, він не такий, яким був раніше. Зараз він надвпевнений, і той факт, що він зміг зробити це з Тайсоном Ф'юрі, з таким гігантом. А тепер цей гігант сидить там і підписує фотографію, як Усик б'є його по обличчю - для мене це зображує його силу.

У плані того, як піде цей бій і що трапиться в рингу - я не можу зробити точну оцінку того, що станеться. Але я можу вам сказати, що я побачив багато сили в Усика на цій пресконференції», - заявив Алгієрі в коментарі каналу ProBoxTV.

Юрій Остроумов Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 10:35 9

За однією з версій, приз дістанеться Родрі, за іншою – Вінісіусу Жуніору