ГВАРДІОЛА: «Холанд – неймовірно талановитий хлопець»

Тренер містян приємно відгукнувся про гру своїх підопічних у Лізі чемпіонів

23 жовтня було зіграно заключні матчі третього туру Ліги чемпіонів.

Англійський «Манчестер Сіті» без особливих проблем прибрав зі свого шляху «Спарту» з Чехії. Ерлінг Холанд став автором дубля, а матч закінчився з рахунком 5:0.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі live в Telegram Sport.ua

Жузеп Гвардіола, наставник клубу «Манчестер Сіті», поділився емоціями після впевненої перемоги у Лізі чемпіонів.

«Холанд? Цей хлопець неймовірно талановитий. Коли Ерлінг забігає до штрафного майданчика - його неможливо зупинити. Має неймовірні здібності. Він може торкнутися м'яча 15 разів, але мати сім або вісім шансів. Сьогодні він оформив дубль, хоча міг забити ще два.

Його гол у ворота «Спарти» був фантастичним, проте кілька років тому він забив схожий гол у ворота «Боруссії» Дортмунд у Лізі чемпіонів. Не знаю, який із забитих м'ячів був складнішим. Для мене - обидва фантастичні.

Мені дуже подобається, як ми граємо останнім часом. Ми працюємо над тим, щоб атакувати все краще і краще, тому це питання часу. Ми забили чотири голи у Братиславі, але п'ять голів тут були для мене несподіванкою.

Попереду ще п'ять матчів - потрібно фінішувати у першій вісімці, бо це є гарна перевага.

У нас, як і у багатьох інших команд, є проблеми з травмами, але я багато в чому покладаюся на всіх гравців, і вони доводять мені, що я маю рацію».

Півзахисник «Манчестер Сіті», а також найкращий гравець матчу, Філ Фоден:

«Вони змусили нас старанно працювати, якщо чесно, і було дуже складно у першому таймі після того, як ми забили той ранній гол. Вони грали компактніше, було менше простору, і вони кілька разів заважали нам на контратаках, і це було те, про що ми говорили у перерві, збираючись із силами. Я думаю, що другий тайм був набагато кращим.

Ми закінчили з п'ятьма голами, тож так, ми раді. У нас було кілька надто небезпечних моментів у першому таймі, де ми могли б два чи три рази прошити ворота суперника, але тренер сказав нам у перерві бути терплячими, не форсувати події та грати у своєму темпі, і ми зробили це у другому таймі.

Наразі головне - залишитися на верхніх позиціях в таблиці.

Як мені гол Холанда? Він має такі голи, які не може зробити ніхто інший, але так, я думаю, що він добре впорався, тому що йому було незручно торкатися м'яча. Але Ерлінг завжди залишається терплячим і вірить, що він матиме шанс забити. Головне, що він постійно виконує свою роботу».

Андрій Вітренко Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 13:06 54

Президент київського «Динамо» прокоментував поєдинок з донецьким «Шахтарем»