ФЛІК: «У мене ніколи не було такого футболіста, як Рафінья»

Наставник «Барселони» задоволений переможним результатом у матчі з «Баварією»

23 жовтня відбулися завершальні матчі третього туру Ліги чемпіонів.

Іспанська «Барселона» на стадіоні Олімпіко у Каталонії розгромила німецьку «Баварію» з рахунком 4:1. Автором хет-трику у матчі став вінгер господарів Рафінья.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі live в Telegram Sport.ua

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік поділився думками про розгромну перемогу над «Баварією»:

«Я дуже задоволений тим, як команда реалізувала мою стратегію. Ми вели з рахунком 1:0 і почали надто чудово, але потім трохи призупинилися. Вони заслуговували зрівняти рахунок, бо грали добре, проте ми відігралися, виявили сміливість і почали багато володіти м'ячем. На мою думку, те, як ми створювали моменти і як ми їх реалізовували, було неймовірним видовищем.

Я був абсолютно задоволений тим, як вони справлялися з періодами, коли була загроза від суперника, а також як вони концентрувалися на грі. Ця якість, яку мої футболісти справді мають - утримування м'яча. А також вміють знаходити правильні позиції - це приємно бачити.

У мене фантастична команда та гравці неймовірні. Але в мене ніколи не було такого футболіста, як Рафінья, бо він неймовірно динамічний як із м'ячем, так і без нього. Його швидкість фантастична, але зрештою це той тип гравця, який потрібен кожній команді, але тільки у нас він є».

Захисник «Барселони» Жуль Кунде:

«Перемогти так - це здорово. Відмінний вечір Ліги чемпіонів проти такого сильного суперника, як «Баварія». Такий результат додає впевненості. Це те, що ми побудували, але це було наше перше дійсно серйозне випробування, та ми показали відмінну гру. Після нашого першого гола виникли невеликі проблеми, але після другого ми не озиралися назад.

Рафінья - прекрасний. Він завжди був таким. Ми прийшли в цей клуб в один час, і він завжди викладався на 100% як в добрі, так і в погані часи. Він працює старанно та віддає все заради своїх товаришів по команді. Я так радий за нього сьогодні».

Півзахисник «Барселони», а також автор хет-трику, Рафінья:

«Цей яскравий тиждень ще не закінчився. Я в захваті від того, що зіграв свій 100-й матч у цій чудовій футболці. Це була особлива гра, і я запам'ятаю її завжди. Але настав час налаштовуватися на наступний матч.

Ми наполегливо працювали. Ми знали, що чим далі ми будемо від наших воріт, тим краще для нас. Це була неймовірно складна гра, але ми продемонстрували, що ми знаходимося на правильному шляху».

Андрій Вітренко Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 08:11 4

Лукас Шевальє зацікавив «галактікос»