СЛОТ: «Протягом 70 хвилин ми домінували на полі»

Головний тренер «Ліверпуля» проаналізував поєдинок проти РБ «Лейпциг»

23 жовтня було зіграно заключні матчі третього туру Ліги чемпіонів.

Англійський «Ліверпуль» з мінімальним рахунком переграв німецький РБ «Лейпциг» - 1:0. Перемогу клубу АПЛ приніс нападник Дарвін Нуньєс.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі live в Telegram Sport.ua

Головний тренер «Ліверпуля» Арне Слот висловився про перемогу своїх підопічних:

«Ми дуже задоволені перемогою. Ми знали, що це буде складна виїзна гра, але найбільше мене порадувало те, що ми контролювали більшу її частину, за винятком останніх 15-20 хвилин, коли нам безперечно потрібні були два наших центральних захисники, щоб зберегти ворота сухими, а також наш воротар.

Якби ми пішли звідси з нічиєю, я справді відчув би, що ми щось втратили. Протягом 70 хвилин, за винятком перших десяти, ми домінували.

Що думаю про гру Келлехера? Нам дуже пощастило з воротарем. У такому клубі, як наш, нормально мати двох дуже добрих гравців на кожній позиції. Ми раді, що у нас два відмінні голкіпери. Але справа не лише в ньому - сьогодні на полі були й інші гравці, які, можливо, не так багато грали цього сезону або не часто виходили у стартовому складі.

Перед грою я просив забити багато голів, але Нуньєс нам приніс всього один. Коді Гакпо відіграв важливу роль у підготовці до голу, поряд із Мохамедом Салахом, який віддав гольову передачу. То був командний гол. Приємно бачити, що Дарвін сьогодні чудово попрацював».

Захисник «Ліверпуля» Вірджіл ван Дейк:

«Лейпциг - нелегке місце. Ми контролювали гру протягом 70 хвилин, після чого вони створили високий тиск, в основному через наші помилки. Ми недбало володіли м'ячем. Вони хотіли, щоб ми віддали їм м'яч у відкритій ситуації, щоб вони могли напасти на нас, і вони таки створили кілька моментів. Це була частково наша власна провина.

Ми всі знали, що коли ми маємо м'яч, вони хочуть пресингувати певним чином. Коли ми знаходимося вище на полі та втрачаємо м'яч, вони намагаються контратакувати. Швидкі гравці - це проблема. Але ми впоралися із цим, ми контролювали цей фактор.

Могли забити і, можливо, мали забити ще один гол, щоб трохи полегшити завдання. Однак приїхати сюди, набрати три очки і зберегти ворота порожніми - це дуже добре».

Фланговий захисник «Ліверпуля», а також гравець матчу, Костас Цімікас:

«Це чудово! Чесно кажучи, я не вірив, але я справді щасливий стати гравцем матчу.

Кожна гра на цьому етапі та на цьому рівні справді важка. Ми грали у якісний футбол. Єдине, чого нам не вистачило - це голу. Нам потрібно забивати більше голів, якщо ми хочемо обігравати легко опонентів.

Ми трохи ускладнили собі завдання, бо не забили ще кілька голів. Хоча ми набрали три очки і дуже задоволені результатом».

Андрій Вітренко Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 16:52 0

Лисак розповів про повернення тренера