Юрій ВЕРНИДУБ: «Ми дуже чекали на цю перемогу»

Наставник «Кривбасу» задоволений перемогою над «Зорею»

Головний наставник «Кривбасу» Юрій Вернидуб проаналізував успіх своїх підопічних у матчі проти луганської «Зорі» (1:0).

«Ми дуже чекали на цю перемогу, адже давно не вигравали. Нарешті вона прийшла, нарешті ми забили. По грі «Кривбас» не поступався нікому в попередніх турах: ні «Олександрії», ні «Динамо». З реалізацією були проблеми. Так, сьогодні ми забили, але ще мали багато шансів, щоб відзначитись. Але головне, що сьогодні є ця перемога. Цей успіх дає нам можливість крокувати вперед, що ми і будемо робити.

Особливих корективів після перерви не було. Я бачив по першому тайму, що ми дуже непогано грали. Десь не вистачало інтенсивності гри. Хоча перед грою із «Зорею» ми подивились дані SkillCorner, і у них - найшвидша команда в УПЛ. Навіть не «Динамо» і «Шахтар». Переживав, що десь можемо пропустити на контратаці, адже так як «Зоря» проводить контратаки жодна команда УПЛ їх не проводить. Хіба що тільки «Динамо» ще.

Поговорили з хлопцями, і не дали їм такої можливості. Їх другий козир - це стандарти. У них є хлопці, які вміють грати на другому поверсі. Це і Будківський, і Джордан, і Ескінья, і Башич, і Мічін. Але ми так побудували захист при стандартах, що практично не дали їм шансів.

Чому замінив Аморозо? У Маттео мікротравма. Був удар і він отримав ушкодження. Я не став ризикувати, тому вирішив його замінити. Бізімана тільки приїхав 18-го жовтня і встиг 19-го провести з нами одне тренування, і вже сьогодні вийшов на поле. Думаю, у нього повинен бути хороший настрій, адже Руанда перемогла, а він забив переможний гол в останній грі.

Що робити з поганою реалізацією? Треба працювати, працювати і ще раз працювати, що ми постійно і робимо. Я впевнений, що наша сумлінна праця принесе свої плоди. Дивився статистику, за показником xG ми - в лідерах УПЛ. Головне, що воно є. Єдине, можливо, десь не вистачає майстерності. Будемо працювати» - сказав Вернидуб.

У турнірній таблиці чемпіонату України Кривбас розташувався на шостій сходинці. За дев'ять турів підопічні Вернидуба набрали 14 пунктів.

Андрій Вітренко Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 21 жовтня 2024, 10:27 0

Будьте на хвилі головних подій у світі кіберспорту разом з нами!