Віталій ДАХНОВСЬКИЙ: «У другому таймі ми були ближчими до перемоги»

Півзахисник «Вереса» прокоментував нічийний результат гри з «Чорноморцем»

У матчі 10-го туру УПЛ одеський «Чорноморець» та рівненський «Верес» розписали нічию з рахунком 1:1.

Півзахисник рівнян Віталій Дахновський ексклюзивно для Sport.ua поділився враженнями після матчу.

- Які ваші враження після сьогоднішньої гри?
- В принципі, не так вже й трагічно, але кращими були б враження, якби ми перемогли. Нам дуже хотілося сьогодні перемогти, але не вдалося.

- У першому таймі «Верес» не був схожим на себе. Що сказав головний тренер у перерві, бо у другому таймі команда вийшла більш заведеною на боротьбу?
- Тренер нас зарядив, вказав нам на наші помилки, сказав як діяти, тому що «Чорноморець» трошки по-іншому грав. Ми думали, що вони будуть грати за схемою 4-3-3, 4-2-3-1, а у них бувало і п'ять захисників, тому ми перебудувалися, і почали набагато краще грати. Я думаю, у другому таймі ми напевно були ближчими до перемоги, ніж «Чорноморець».

- Враховуючи, що до цього «Верес» відібрав очки у «Шахтаря» та виграв у «Зорі», з вашої точки зору, нічию з «Чорноморцем» можна вважати позитивним результатом?
- Насправді, нема різниці, чи в «Шахтаря» ми відібрали очки, чи в «Чорноморця». Ми граємо кожен матч на перемогу, і для нас будь яка перемога це перемога, будь-яка нічия це нічия.

Після 10 турів «Чорноморець» посідає 9-те місце в УПЛ, набравши 11 очок. «Верес» з 10 пунктами знаходиться на 10-й сходинці.

Дмитро Теліцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 жовтня 2024, 09:33 1

Головний тренер вершкових задоволений діями Джуда Беллінгема