Добре налаштувалися. Голкіпер Вереса розповів про нічию з Чорноморцем

Богдан Когут поділився враженнями від гри в Одесі

В поєдинку 10-го туру УПЛ «Чорноморець» в Одесі розійшовся миром з «Вересом» (1:1).

Голкіпер та капітан рівненської команди Богдан Когут ексклюзивно для Sport.ua розповів, хто повинен бути більше задоволений нічийним підсумком:

«Були два різні тайми. До перерви в нас практично нічого не виходило. Господарі частіше контролювали м'яч, були спритнішими на підбираннях. Хоча вийшли вони вперед в результаті нещасного випадку - автогола Євгена Mорозка. Таке буває в футболі.

Зате в другій 45-хвилинці ситуація на полі кардинально змінилася. Пішло на користь налаштування в перерві, всі рвалися в бій з бажанням добитися зламу. Додали в швидкості, почали більш щільно діяти в перехідній фазі й перехопили ініціативу.

Хоча не виключено, що одесити спеціально відійшли назад, бо вирішили грати за рахунком. Доволі швидко нам вдалося відновити паритет, а от далі ті напівмоменти, які створювали біля воріт «Чорноморця», не реалізували.

Прикро, бо в Одесі зустрічалися сусіди по турнірній таблиці. В таких випадках кажуть, що на кону було 6 очок. Зрештою, й гостьова нічия - не найгірший варіант».

Рівненський «Верес» посідає в УПЛ 10-те місце, набравши 10 очок.

Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 жовтня 2024, 18:01 8

Містяни переграли Вулверхемптон у матчі 8-го туру АПЛ завдяки голу Джона Стоунза