Зоря – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

В турнірній таблиці команди розділяє лише одне очко

У неділю 20 жовтня у Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбудеться поєдинок 10-го туру української Прем'єр-Ліги, в якому зіграють «Зоря» та «Кривбас». На даний момент у таблиці чемпіонату номінальні господарі мають у своєму активі 12 очок після 9 зіграних матчів і вони на одне очко випереджають криворіжців, у яких на одну гру менше.

Зоря

Луганська команда в нинішньому чемпіонаті виступає дуже нерівно і що очікує на неї надалі, сказати просто неможливо. Це єдиний учасник Прем'єр-Ліги, який цього сезону ще жодного разу не грав внічию - 4 перемоги та 5 поразок.

Ось і в попередньому турі «Зоря» дозволила обіграти себе «Вересу» 2:1, хоча до матчу суперник не мав перемог у рідному місті Рівному з початку турніру. У тій грі гості відкрили рахунок після точного удару Ігоря Горбача, але потім підопічні Младена Бартуловича пропустили два голи і залишили поле переможеними.

До речі, нагадаємо, що Бартулович став біля керма «Зорі» після четвертого туру, коли пост головного тренера залишив Юрій Коваль. Так ось, вже за нового наставника футболісти луганської команди двічі перемогли і тричі програли. Як бачимо, поки що різкого покращення ситуації не відбулося, хоча й особливого падіння вниз не спостерігається.

У період міжнародної паузи «Зоря» провела контрольний матч із київською «Оболонню» на її рідному стадіоні, причому суперники домовилися провести 4 тайми по 30 хвилин. В результаті було зафіксовано нічию 2:2. У гостей відзначилися Пилип Будківський та Ндур.

Кривбас

Якщо «Зорю» у її нинішньому стані мало хто зараз очікував побачити серед лідерів, то до «Кривбаса» було прикуто значно більше уваги. Але бронзовий призерк попереднього чемпіонату адресованих йому авансів поки не виправдовує. Все почалося з безславного виступу та вильоту з єврокубків, після чого, немов на гойдалках, криворіжці почали виступати у Прем'єр-Лізі.

Три перемоги, дві нічиї та три поразки - це зовсім не те, чого бажають бачити вболівальники від підопічних Юрія Вернидуба. Звичайно, можна сказати, що криворіжцям не зовсім пощастило з календарем, коли довелося поспіль зіграти практично з усіма провідними клубами країни, але поразка з великим рахунком від «Карпат», а також домашні нічиї з «Інгульцем» та «Ворсклою» у плани тренерського штабу явно не входили.

Пам'ятаєте, як минулого сезону «Кривбас» славився своєю атакою? А подивіться на його показники на даний момент - 7 голів у 8 матчах, тобто менше одного м'яча за гру. З такою результативністю не те, що в лідери не можна пробитися, а й у середині таблиці не втриматися.

Як і інші команди елітного дивізіону, під час перерви у чемпіонаті криворіжці не сиділи склавши руки. Експериментальним складом вони зіграли контрольний матч в Олександрії з господарями поля, в якому зазнали поразки 2:4. За гостей забивали Олег Кожушко та Андрій Понєдєльник.

Статистика матчів

В українській Прем'єр-Лізі команди провели 26 матчів. Перевагу тут має «Кривбас», який переміг 14 разів. У «Зорі» 8 перемог та 3 матчі завершилися внічию. Минулого сезону луганці теж приймали суперників у Києві, але на іншому стадіоні «Лівий Берег» і програли 1:3. Першими тоді відзначилися саме номінальні господарі (гол забив Антюх). Але перед самою перервою Луньов відігрався, а у другому таймі Приходько та Дебелко принесли перемогу «Кривбасу». У другому колі в Кривому Розі команди зіграли внічию 2:2. За господарів забивали Кожушко та Понєдєльник, а у гостей - Герреро і Батагов.

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Турбаєвський, Вантух, Джордан, Ескінья, Жуніньо, Антюх, Яцик, Башич, Мічин, Будківський, Супряга

«Кривбас»: Кліщук, Бандейра, Романчук, Драмбаєв, Кузик, Бізімана, Вакулко, Задерака, Микитишин, Луньов, Соса

Прогноз на протистояння:

Обидві команди виступають нерівно, тому гра може скластися як завгодно. Але все ж таки, припустимо, що після її закінчення у графі нічиї зникне останній нуль в турнірній таблиці, а суперники заб'ють по голу один одному.

Прогноз Sport.ua
Зоря
20 жовтня 2024 -
18:00
Кривбас
Нічия 3.50 Зробити ставку
Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 жовтня 2024, 07:10 3

Перше місце рейтингу зайняв Андрес Ін'єста