Карпати не отримали. Рух пояснив ситуацію з квитками перед львівським дербі

Прес-служба Руха дала пояснення

Директор медіацентру ФК «Рух» Богдан Тимовчак прокоментував ситуацію з перепустками на матч «Рух» - «Карпати».

- 18 жовтня цілий ряд ЗМІ поширив неправдиву інформацію про, начебто, «надання 10 перепусток чи то квитків «Карпатам». Одразу прямо скажу: ця інформація абсолютно не відповідає дійсності. Насправді станом на зараз ФК «Карпати» не отримав жодного квитка чи перепустки на матч, бо адміністрація клубу-гостя в цьому матчі не зверталась до нашого клубу з відповідним офіційним листом.

Якщо такий лист буде, то ми, звісно, його розглянемо і згідно з можливостями відреагуємо на цей запит.

Натомість інформуємо громадськість, що ФК «Рух», незалежно від того, надійде від наших колег лист чи ні, самостійно надасть для клубу-гостя скай-бокс на 12 персон на ВІП-трибуні для керівництва клубу, акредитації для медіа та маркетингового відділів «Карпат», а також понад 30 спеціальних запрошень для ветеранів клубу. Це з нашого боку прямий вияв поваги до клубу «Карпати» і до людей, які творили історію львівського футболу.

Щодо продажу квитків, та питань, які виникають у шанувальників футболу, то нагадую, що на даний момент діють обмеження, тому пріоритетне право відвідати матч отримали вболівальники львівського «Руха», адже це домашня гра нашого клубу на нашій домашній Арені. Ми не приховуємо, що дбаємо перш за все про своїх прихильників. Є обмежена кількість місць та чітке дотримання протоколів безпеки й саме тому ФК «Рух» вже тривалий час впроваджена і діє система купівлі квитків Priority Access. Відтак, вболівальники, які є частиною цієї системи, отримали сповіщення про старт реалізації квитків на матч «Рух» - «Карпати» й одними з перших придбали перепустки на матч.

Водночас хочу закликати людей бути обачними та уникати купівлі квитків з рук або на неофіційних ресурсах. Такі квитки анульовані та є недійсними. А їх власники не будуть допущені на стадіон працівниками правоохоронних та контролюючих органів.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 жовтня 2024, 23:15 17

Справжній бразильський серіал за участю Вінісіуса Тобіаса