Екс-гравець збірної України розповів, як його отруїли горілкою з клофеліном

Неприємна історія сталася із Дмитром Парфьоновим

Колишній захисник збірної України Дмитро Парфьонов, який розпочинав професійну кар'єру в «Чорноморці», розповів, як у 1995 році в рідній Одесі на нього напали бандити, які відібрали в нього машину, а його самого напоїли горілкою з клофеліном та викинули за містом.

«Це 90-ті роки… Такий час був. Приїхали люди з іншої країни, з Придністров'я. Мабуть, приїхали зробити свою справу, вірно? Їм взагалі без різниці, вони що знають людей? Звісно, ​​у місті всі знали мою машину. І ніхто ніколи в житті не наважився б щось зробити зі мною».

«А тут сідаєш у машину - залітають один і другий. Ти ж явно не можеш швидко вискочити з машини. І ніж підставляють. Я їм ще кажу: «Хлопці, ви не за адресою». А у місті ми всіх знали і нас знали. Та не вони. Їм потрібно було, щоби я відключився. Заїхали у якийсь двір спочатку, змусили випити пляшку з клофеліном та горілкою. Напоїли мене, а потім викинули за містом на узбіччі. Хотіли, щоб я більше у відключці був, щоб залишити область».

«Обставини складалися так, що незрозуміло, як може закінчитися все. Живий - і добре. Потім цю банду впіймали. У них там 9 чи 11 подібних випадків, коли вони приїжджали до залітного міста. Причому люди, які займалися викраденнями безпосередньо в Одесі, були добре нам знайомі. Вони із батьками та начальником ДАІ області перебували в нас удома, коли я прийшов. Сиділи й казали: «Це не наші. Ми знаємо машину Дмитра». Тобто в Одесі неможливо було уявити, щоби щось сталося, якщо тебе знають. Усі кримінальні авторитети знали один одного і нас. А футболістів взагалі любили завжди. Такий час був», - розповів Парфьонов російській пресі.

Також Парфьонов згадав, чому свого часу вирішив перейти з «Чорноморця» до московського «Спартака», а не до київського «Динамо». Причини виявилися більш ніж резонансними...

Відомо, що Парфьонов має також російське громадянство і постійно проживає в цій країні, де із перемінним успіхом намагається займатися тренерською діяльністю. За майже вже три роки з моменту початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ на територію України Парфьонов не висловив нічого на підтримку країни, в якій народився і виріс та рідного для нього міста Одеси, яке регулярно тероризують бомбардуваннями росіяни.

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 жовтня 2024, 10:17 5

Француз може відправитися за ґрати на реальний термін

Коментарі