Філіппов розповів, скільки йому залишився винен клуб Дніпро-1

Гравець Олександрії повідомив, що дніпровський клуб заборгував 5 зарплат

Гравець Олександрії Олександр Філіппов, колишній форвард Дніпра-1, розповів про борги дніпровського клубу та про свій футбольний шлях:

«Борг із зарплату в Дніпро-1? Клуб Дніпро-1 винен 5 зарплат. Поки на жаль, ніякого прогресу немає. Будемо сподіватись, що колись, мабуть, почнуть потрохи розраховуватись.

Дебют у футболі? Я підписав свій перший професійний контракт, це було в 18 років. Я приїхав в дубль київського Арсеналу, підписав контракт. Це був мій перший професійний контракт, тому мабуть з цього моменту можна вважати, що почалась професійна кар'єра. До цього я виступав вдома, в чемпіонаті Донецької області. Тому перший професійний період був саме в київському Арсеналі.

Десна? На жаль, футбольний клуб Десна через ці всі події поки що припинив свої виступи. Але я знаю і вірю, що обов'язково в такому місті, як Чернігів відновиться клуб, за який вболіває все місто. Побачимо через скільки відновиться команда, бо зараз важко казати щось наперед. Але я з теплом і з великою любов'ю ставлюся до цього клубу і з радістю згадую ті моменти, які ми разом пережили.

За кордоном всюди було добре. В Сінт-Трейдені, і в Ризі теж достатньо хороший період, були і свої труднощі звісно, без цього нікуди, але два періоди я згадую з теплом на душі. В Бельгії провів більше часу, це був мій перший європейський клуб, дякую керівництву за цю можливість і всім хлопцям, з якими я ділив роздягальню. Шкода, що зіграв так мало матчів в цьому клубі, але все рівно було приємно грати в цьому чемпіонаті. В Бельгії досить сильний чемпіонат - це трамплін на перехід в більш сильні європейські чемпіонати. Шкода, в мене цього не вийшло. В Ризі я провів тільки сезон, зустрів дуже класних хлопців і тренера, тому це теж був топовий період.

Олександрія? Я не тренер і не якийсь експерт, щоб оцінювати свою гру за Олександрію, моє завдання - виходити і допомагати хлопцям, робити все, що від мене залежить. Якщо я граю і це допомагає, то тренерський склад задоволений. Тому моє завдання виходити і віддаватися повністю тренуванням і грі, що я й роблю, тому нехай мою гру вже оцінює головний тренер. Коли забив три голи Шахтарю, звісно, були позитивні емоції. Не кожен раз виходить забивати 3 гола Шахтарю, але це вже теж історія. Після Шахтаря ми вже зіграли багато матчів, тому рухаємося далі, не зациклюємося на цьому. Зрозуміло, що це залишиться в пам'яті назавжди, але все ж, попереду ще багато матчів і треба готуватись до них.

Мені подобається те, як Руслан Ротань доносить свої дії до хлопців, як в нас проходить розбір наших матчів і суперників. Ми досконало вивчаємо суперника, все пробуємо на тренуваннях. Також, мені до вподоби, як Руслан Ротань вимагає від нас бути агресивними, бути завжди мобільними, не виключатися при будь-яких стресах, йти вперед, створювати моменти, бути на м'ячі, отримувати задоволення, знаходитись на правильних позиціях, створювати правильні зони, грати надійно в захисті, грати з м'ячем в півзахисті, створювати моменти попереду. Тобто те, що подобається кожному футболісту, можна охарактеризувати як атакуючий футбол з контролем м'яча.

Не люблю давати якісь прогнози, це не про мене. Тому подивимось вже в кінці сезону, на якій позиції ми опинимося. Можу сказати, що в нас класна команда, досвідчений тренерський склад, хлопці, які були молодими, набили вже свої шишки. Плюс прийшли досвідчені футболісти. Зараз рухаємося від матчу до матчу, а в кінці чемпіонату будемо дивитися в таблицю і рахувати свої очки.

Виклик в збірну України? Звісно, я готовий. Кожен футболіст мріє грати за національну збірну, тому я роблю все, що від мене залежить. Там вже тренерський склад вирішує, хто на даний момент сильніший, хто гідний грати за національну збірну».

Микола Степанов Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 жовтня 2024, 03:40 0

Ступар вважає, що незважаючи на складність епізоду, 11-метровий призначений правильно