У Чехії дали оцінку матчу проти України в Лізі націй

Команди не визначили переможця в 4-му турі турніру

14 жовтня у Вроцлаві відбувся матч 4-го туру Ліги націй між збірними України та Чехії.

Голи чеха Лукаша Черви та українця Артема Довбика дозволили командам розійтися миром - нічия 1:1.

«Чехія зіграла з Україною у Вроцлаві нічию 1:1, що є заслуженим результатом після дуже збалансованого матчу. Лукаш Черв забив єдиний гол у першому таймі на 19-й хвилині ударом з дальньої дистанції, і чеська команда пішла в роздягальню, будучи попереду в рахунку.

Незабаром після перерви іспанський арбітр Куадра дав свисток про призначення пенальті після того, як Ладіслав Крейчі зіграв рукою у своєму штрафному майданчику, і Артем Довбик реалізував пенальті. Обидві команди потім спробували здійснити небезпечні атакувальні дії, але більш значущих моментів ми не побачили і матч завершився миром.

Це влаштувало збірну Чехії, оскільки вона зберегла найкращий взаємний баланс з Україною. Ба більше, завдяки поразці Грузії від Албанії, вона перемістилася на вершину таблиці, яка, втім, залишається дуже щільною перед двома заключними турами. Чехи лідирують із сімома очками, їхні суперники мають лише на одне менше в останньому парному матчі між Албанією та Грузією, а Україна залишається останньою з чотирма очками», - йдеться в релізі до матчу Україна - Чехія видання Sport.cz.

Юрій Остроумов Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 жовтня 2024, 20:30 109

Поєдинок 4-го туру Ліги націй 2024/25 відбудеться 14 жовтня у Вроцлаві та розпочнеться о 21:45