Черв пояснив, чому відсвяткував гол Україні, незважаючи на травму Гуцуляка

Матч 4-го туру Ліги націй між Україною та Чехією завершився з рахунком 1:1

14 жовтня пройшов матч 4-го туру Дивізіону В Ліги націй 2024/25 між збірними України та Чехії. Поєдинок відбувся на стадіоні Вроцлав Арена, Польща. Гра завершилися з рахунком 1:1.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Єдиний гол у складі чехів оформив Лукаш Черв на 18-й хвилині. За кілька секунд до взяття воріт Олексій Гуцуляк отримав страшну травму. Черв, незважаючи на це, все одно побіг радісно святкувати гол. Після цього Лукаш пояснив, що просто не бачив того, що сталося:

«Святкування голу виникло нізвідки, я не знав, що робити. Це просто були емоції. Я взагалі не помітив, що епізод перевіряє ВАР, поки не обернувся і не запитав, що сталося. Лише тоді я зрозумів, що Соучек з кимось зіткнувся. Я просто намагався добре вдарити по м'ячу, і це вийшло.

Чим більше ми будемо грати разом, тим краще ми налагодимо взаємодію і краще доповнюватимемо один одного. Проти Албанії я грав нижче, цього разу Соучек діяв нижче, ми міняємося позиціями.

Звісно, це додаткова перевага, коли є клубні зв'язки. Наприклад, Шулц і Хорий - це ті футболісти, з якими я грав навесні в Пльзені, і це багато в чому нам допомагає», - сказав Черв.

Видеообзор матча Украина - Чехия (1:1)

Данііл Агарков Джерело: Футбольна асоціація Чеської Республіки
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 жовтня 2024, 03:40 0

Ступар вважає, що незважаючи на складність епізоду, 11-метровий призначений правильно

Коментарі