БУРЯК: Що не коментар – то або легендарний футболіст, або легендарний коуч

Фахівець відповів на запитання про вливання Івана Калюжного до збірної України

Ексгравець та наставник Динамо Леонід Буряк відповів на запитання Sport.ua про вливання Івана Калюжного до збірної України:

«Великої різниці між Степаненком і Калюжним я не бачу. Так, з Грузією наша команда зіграла добре. У нас якось так виходить: що не коментар - то або легендарний футболіст, або легендарний тренер, або легендарні інші люди. Це все чудово. Але час покаже, що і як. Ми по крихтах шукаємо і збираємо футболістів, які могли б допомогти збірній України. Адже українці завжди задавали тон на міжнародній арені. Ще за часів Радянського Союзу у кожній збірній - починаючи з юнацької і закінчуючи національною, було 50 відсотків українських футболістів.

І знаєте, кожна погана перемога несе свої флюїди: легше готуватись, з'являється певний кураж. А от коли немає результату і є поразки, та ще й коли всі навколо пишуть різні гидкі речі, то це, звичайно ж, важко. І президенту, і тренеру, і футболістам. Здійснюється тиск на тренера, а той, в свою чергу, тисне на футболістів. Вони збираються, йдуть неприємні розмови навколо цього. І правильно Максимов сказав, що кожна перемога у нас на вагу золота. Дійсно, воно так і є».

14 жовтня збірна України зіграє проти Чехії у 4-му турі Ліги націй 2024/25. Поєдинок пройде у Вроцлаві на місцевому стадіоні та розпочнеться о 21:45 за Києвом.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 жовтня 2024, 19:48 13

Буряк оцінив гру вінгера збірної України