Гравець Passion UA - про підтримку Зінченка та перемоги над росіянами

Ексклюзивне інтерв'ю Едуарда «zeRRoFIX» Петровського для Sport.ua після тріумфу над Cloud9

Після важливої перемоги над російською командою Cloud9, Sport.ua поспілкувався з гравцем Passion UA Едуардом «zeRRoFIX» Петровським. Команда, створена ексгравцем збірної України з футболу Олександром Зінченком, демонструє стабільний прогрес на кіберспортивній арені.

У розмові Петровський розповів про те, як команда тримає високий рівень гри, що для них означають перемоги над російськими командами, а також про те, як Dust2 стає ключовою мапою для їхньої стратегії.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

- Що ви відчуваєте, коли перемагаєте колективи з росії або білорусі, особливо, враховуючи теперішню ситуацію?

- «Я б не сказав, що коли ми перемагаємо російські колективи, ми відчуваємо щось особливе. Але все одно, відчуття приємніші, ніж просто перемогти когось.»

- Команда Passion UA демонструє стабільний прогрес. Як ви вважаєте, що допомагає вам постійно тримати високий рівень гри?

- «Ми дуже багато працюємо та граємо. Усі віддаються на повну і намагаються виграти кожну гру. Наш капітан Родіон ніколи не дає розслабитися, тому я вважаю, що це і є причиною нашої стабільності.»

- Команда була створена Олександром Зінченком. Чи допомагає його підтримка всій команді?

- «Так, він часто після наших перемог пише приємні слова підтримки в загальний чат команди.»

- На другій мапі Dust2, яка була вибором ваших опонентів, ви показали видовищну гру і майже вирвали перемогу. Що допомогло вам так успішно виступити на цій карті? Чи вважаєте ви Dust2 настільки ж стандартною та універсальною мапою, як Mirage, незалежно від того, хто її обирає?

- «Ми намагаємося зараз зробити Dust2 однією з наших основних карт і багато працюємо над нею, адже це дуже вдалий пік проти європейських команд. Так, ми вважаємо її більш-менш стандартною.»

- На мою думку, графіки матчів і турнірів на Tier-2 сцені ще більш насичені, ніж на Tier-1. Як ви вважаєте, що виснажує більше: щоденні ігри з командами Tier-2 і періодичні матчі проти Tier-1, чи постійні змагання з найкращими командами світу на міжнародній арені з постійними перельотами по різних країнах, але коли у вас є день-два, а інколи і тиждень, щоб хоч трохи відволіктись?

- «Я не можу сказати на 100%, але, на мою думку, гра на Tier-2 сцені виснажує більше, ніж на Tier-1. На Tier-2 бувають дуже складні дні, як нещодавно сталося у нас. Ми зіграли 9 карт, якщо не помиляюсь: за один день у нас було Bo5, Bo3 та Bo3. Це був дуже складний і виснажливий день.»

Нагадаємо, що 11 жовтня 2024 року, в рамках CCT Season 2 Europe Series 14 відбувся важливий матч між українською командою Passion UA та російським складом Cloud9, де Passion UA здобули перемогу з рахунком 2:1.

Максим Черніцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 жовтня 2024, 19:48 14

Буряк оцінив гру вінгера збірної України