Кобін порівняв Мудрика і Кварацхелію: «Я б обох забрав»

Василь Кобін вважає і українця, і грузина висококласними гравцями

Колишній футболіст національної збірної України Василь Кобін висловив свою думку стосовно гри Михайла Мудрика, порівнявши того з грузинським вінгером Хвічею Кварацхелією:

«Тут потрібно розуміти структуру гри команди, під яку брати конкретного гравця. Моя думка, що Кварацхелія сильніший за Мішу в позиційній грі, а на просторі, в контратаках є мало рівних Мудрику. Є мало гравців з такою швидкістю і вмінням працювати з м'ячем на такій швидкості.

Хвіча більше підходить команді, яка постійно грає першим номером, якій потрібно розкривати насичену оборону. У грі, де команда має мало простору і велике скупчення гравців, Кварацхелія має перевагу над Мудриком. Але на просторі Міша сильніший.

Я б обох забрав, а потім ламав би голову, щоб знайти їм обом місце у стартовому складі, щоб використати одночасно. Це два класні гравці, а тренер вже розбереться, як їх використати на полі в тих чи інших тактичних схемах», - сказав Кобін в інтерв'ю порталу Український футбол.

Нагадаємо, раніше Кобін зробив прогноз на матч Україна - Чехія, який відбудеться вже сьогодні, 14 жовтня. Старт зустрічі заплановано на 21:45 за київским часом.

Олег Вахоцький Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 жовтня 2024, 07:44 2

13 жовтня норвежці розгромно програли Австрії 1:5 у 4-му турі Ліги націй