«Переможний склад не міняють». Ексзахисник збірної – про матч із чехами

Хома вважає, що гра буде рівною та закінчиться нічиєю

Колишній гравець національної збірної України Ярослав Хома ексклюзивно для Sport.ua поділився своїм очікуваннями від поєдинку четвертого туру Ліги націй з футболу між підопічними Сергія Реброва та чехами, який відбудеться 14 жовтня в польському Вроцлаві:

«Українська збірна лише з третьої спроби відсвяткувала першу вікторію в Лізі націй поточного сезону. Звісно, в протистоянні з грузинами головним був результат, й в таких випадках видовищність відходить на другий план. Тим паче, що учасникам матчу в Познані неабияк перешкоджав поганий стан газону.

Все ж, після познанського почину нашим хлопцям треба перемагати й завтра у Вроцлаві. Хоча за стилістикою гри в грузинів та чехів немає нічого спільного. Грузини переважно діють від оборони, розраховуючи на гострі контрвипади, а чехи роблять ставку на силовий футбол й намагаються нав'язати супернику жорстку боротьбу на кожному клаптику поля. У вересні ті ж грузини вирвалися з лещат цього пресингу й завдяки індивідуальній майстерності вдома розтрощили чехів. Побачимо чи впораються завтра українці з цим натиском.

І хоча часу на відновлення було обмаль, я не думаю, що в стартовому складі українців будуть зміни. Сергій Ребров повинен пам'ятати: переможний склад не міняють, тим паче, коли збережено ворота на «замку». А вже після перерви, залежно від перебігу подій на полі, можна вносити якісь корективи.

Що ж до результату, то, на мій погляд, завтра у Вроцлаві переможця не буде виявлено», - сказав Хома.

Раніше ми повідомляли, що з'явилось відео, як збірна України переїхала з Познані до Вроцлава.

Олександр Сільченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 жовтня 2024, 23:52 1

Кіпр зазнав розгромної поразки на домашньому полі