Екстренер України U-21 – про перспективи збірної в матчі з Чехією

Сергій Ковалець оцінив важливість перемоги над грузинами

Колишній наставник збірної України U-21 Сергій Ковалець в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua висловив думку про перспективи української національної команди в Лізі націй після перемоги над Грузією (1:0) у матчі 3-го туру турніру.

- Яким вам бачиться розвиток подальших подій у групі після здобуття трьох очок у грі з грузинами?

- Усе залежить від самих футболістів. Завдання, яке стоїть перед Сергієм Ребровим і його тренерським штабом - вихід на чемпіонат світу 2026 року. Голова УАФ Андрій Шевченко також вважає, що саме так має бути - Ребров має допрацювати контракт. У нас дуже хороша національна команда, яка має кваліфікованих гравців. Більшість із них грає в європейських топ-чемпіонатах, де показали свій високий рівень і є на хорошому рахунку. Однак наша збірна має бути більш агресивною.

Наступний поєдинок із Чехією, який відбудеться в понеділок, 14 жовтня, має показати, куди ми рухаємося - до перемоги та стабільності чи продовжуватимемо тупцювати на місці. Перемога над Грузією має зняти напругу і дати впевненість нашим футболістам. Якщо три наступні матчі Україна виграє, то може посісти перше місце в групі та вийти в Лігу А, - розповів Ковалець.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 жовтня 2024, 11:46 16

Всю боротьба у групі Ліги націй ще попереду