«Не шедевр». Маркевич пояснив, чому збірна зіграла в невидовищний футбол

Легендарний український тренер прокоментував перемогу синьо-жовтих над Грузією

Легендарний український тренер Мирон Маркевич висловився про перемогу збірної України над національною командою Грузії (1:0) у матчі 3-го туру групи 1 дивізіону В Ліги націй.

«Україна в матчі проти Грузії дуже надійно зіграла в обороні й саме тому, я так думаю, у підсумку й перемогла. Не дали нічого зробити тому Кварацхелії та й усе. Проглядалася дисципліна і бажання перемогти. Було налаштування і по самовіддачі питань до хлопців не може бути. Знаєте, я навіть і не пам'ятаю, коли ми востаннє грали на нуль позаду. Мені дуже сподобалося, що дійсно кожен гравець намагався грати на оборону, намагався відбирати м'яча у грузинів, коли ті намагалися пресингувати. Давно я такого не бачив, щоб навіть Мудрик та Шапаренко були досить агресивні у відборі. От тому і «погасили» грузинів, а команда у них нині дійсно дуже хороша.

Ясно, що гра України була далека від ідеальної. Не шедевр. Я повторюся, дуже добре, що ніхто з гравців не боявся вимазатися, виконуючи чорнову роботу, відпрацьовували всі в обороні. Ціна перемоги була високою, тому, можливо, і зіграли так, тобто не дуже яскраво у нападі. Головне, що є результат, а гра прийде і той же Довбик ще себе проявить. І дуже важливо, щоб стали на ноги наші травмовані хлопці, надто вже багато їх не змогло допомогти Україні проти Грузії та й проти Чехії не допоможуть, на жаль».

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 жовтня 2024, 06:23 1

Українська команда виграла у лідера групи завдяки голу Михайла Мудрика

Коментарі