Алан СТАББС: «Мудрик виглядав як гравець світового рівня. Але це все обман»

Англійські експерти продовжують критикувати українського хавбека...

Колишній центрбек «Болтона» та «Евертона» Алан Стаббс назвав футболістів, які найбільше розчарували його в клубах англійської Прем'єр-ліги останнім часом. Серед таких Стаббс з ходу виділив українського вінгера «Челсі» Михайла Мудрика.

«Коли мова заходить про переоцінених гравців, важко не звернути увагу на деякі придбання, які «Челсі» здійснив за останні пару сезонів».

«Я думаю, що найбільш переоціненим чи найбільшим розчаруванням у плані невідповідності трансферному галасу є Михайло Мудрик. «Челсі» вирвали цього гравця з-під носа в«Арсенала», і його покупка була представлена ​​як справжній переворот, так заявлялося. Але Мудрик навіть і близько не схожий на того гравця, яким, як ми всі сподівалися, він міг би стати в клубі. Коли я дивився, як він грає у Лізі чемпіонів за донецький «Шахтар», я думав, що він виглядає, як гравець світового рівня. Я був дуже радий очікуванню, що він збирається привнести в Прем'єр-лігу, але цього не сталося. Це були просто лестощі заради обману».

«Думаю, що серйозні питання також потрібно ставити щодо Енцо Фернандеса та Мойсеса Кайседо. Вони обидва хороші гравці, але чи зіграли вони хоч трохи близько до того рівня, на який ви очікуєте від півзахисників за 100 і більше мільйонів фунтів стерлінгів? Я не думаю, що вони продемонстрували той рівень впливу, на який ви б від них чекали за такі значні інвестиції. Вони обидва топові гравці, ми бачили, як вони це робили раніше, але я не бачив, як вони грають за «Челсі» та домінують. Це те, чого очікуєш від гравців із такими цінниками», - сказав Стаббс.

Напередодні збірна України обіграла Грузію (1:0) у поєдинку Ліги націй завдяки забитому м'ячу Михайла Мудрика.

Олексій Сливченко Джерело: BestBettingSites.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 жовтня 2024, 09:06 9

Георгій Судаков влучив м'ячем в обличчя Миколи Шапаренка

Коментарі