«Всі молодці, але дехто...» Фещук висловився про матч Україна – Грузія

Ексгравець молодіжної збірної України радий за новачків

Колишній гравець молодіжної збірної України Максим Фещук висловився про перемогу національної команди над Грузією (1:0) у матчі 3-го туру групи 1 дивізіону В Ліги націй.

- Які враження від матчу? Чи можна сказати, що цей результат заслужений і за грою?

- Заслужений. Бо терпіли, готувалися, були мотивовані. Приємні враження від гри. Усі молодці, але дехто особливо вразив, особливо новачки. Не сподівався, що так впишуться. Дуже сподобалося, як Калюжний витримав, як Гуцуляк виглядав. Мудрик проявив індивідуальну майстерність. Судаков був дуже активний, дуже креативний. Головний тренер молодець, що дав стільком можливість зіграти. Грузини також сподобалися: топова команда, я тепер розумію, бо не бачив їхніх матчів раніше, що це дуже сильна команда з хорошими індивідуальними якостями футболістами. Звернув увагу, що вони дуже люблять працювати з мʼячем, багато дотиків роблять. На мою думку, це їм, можливо, трошки заважає, щоб стати більш класною командою. А Україна - заслужена довгоочікувана перемога, ще й хороша. Якоюсь мірою якісна.

- Чи можна після цього матчу говорити, що збірна повертається на правильний шлях, зробила висновки після поразок?

- Я не можу говорити, що збірна була не на правильному шляху. Говорити, що збірна повертається на правильний шлях - фраза проста, бо виграли. Не можу сказати, що збірна була не на правильному шляху. Просто тоді були поразки, а зараз перемога. Певні висновки, корективи, різний стан футболістів: фізичний, психологічний, моральний - багато компонентів. І, скажімо так, витерпіли. Це ще не та гра збірної України, де Україна грала з позиції сили. Але Україна зіграла мудро - от що мені сподобалося.

- Як оціните дебют Калюжного? І по Мудрику - чи додасть ця гра йому віри в себе?

- Я думаю, в нього і так є віра у себе. Гра додасть йому впевненості, він буде однозначно на піднесенні. Я дуже радий, що він забив гол, ще й, як на мене, якісний, красивий. Йому це дуже додасть - як і в клубі, так і в збірній. Однозначно, він вже сам зачекався. А Калюжний - я приємно здивований його грою. Чесно скажу. Одразу на такому рівні зіграти - молодець. Я не очікував, що він зіграє так якісно. Маючи навіть жовту картку, дотерпів, грав акуратно на позиції опорного. Супер.

Дмитро Вербинський Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 жовтня 2024, 23:48 159

Команда Сергія Реброва здобула мінімальну вікторію

Коментарі