«Україна нас не переграла». Захисник Грузії назвав єдину причину поразки

Отар Какабадзе вважає, що долю гру вирішила одна помилка

Захисник збірної Грузії Отар Какабадзе прокоментував поразку від національної команди України (0:1) у матчі 3-го туру групи 1 дивізіону В Ліги націй:

«Це була дуже прикра поразка. Звичайно, ми знали, що Україна - це дуже хороша команда, але я не можу сказати, що вони нас переграли. Долю матчу вирішила одна помилка. Можливості зрівняти рахунок були, але, на жаль, ми не змогли їх використати. У кожній грі ми збираємося перемагати, але знаємо, що не в кожній грі доля дозволить нам це зробити, тому ми маємо забути про цю поразку та перейти до підготовки до наступної гри.

Таке погане поле на цьому стадіоні було вперше. Звісно, ми не будемо звинувачувати газон у нашій невдачі, бо ми припустилися надто великої кількості помилок. Однак покриття вплинуло на нас більше, ніж на суперника. Ми не вчора почали грати у футбол. У команді всі професіонали, і ми знаємо, що не будемо вигравати кожну гру. Ми, як і раніше, на першому місці в групі, ми покажемо кращу гру вдома на хорошому полі. Усе попереду. Ми перепрошуємо фанатів за те, що не змогли їх порадувати на цьому етапі. Ми постараємося скоріше забути цю поразку. Ми завжди відчуваємо вашу підтримку».

Дмитро Вербинський Джерело: europop.ge
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 жовтня 2024, 13:14 0

Довбик мав бажання опинитися в Ромі

Коментарі