Лучано СПАЛЛЕТТІ: «Результат не завжди залежить від вашого футболу»

Головний тренер збірної Італії проаналізував нічию з Бельгією

Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті прокоментував нічийний результат у матчі третього туру Ліги націй проти Бельгії (2:2).

«Є епізоди, які можуть змінити гру, як, наприклад, гол Бельгії відразу після того, як ми залишилися вдесятьох. Результат не завжди залежить від вашого футболу і вашої тактики. Звісно, ми могли б зіграти краще в другій половині матчу, після дуже хорошого першого тайму.

Бельгія грає якісно на широкому просторі. Вони змушували нас іноді оборонятися глибоко, але ми не давали їм багато робити. Ми страждали від стандартів і в цьому плані Бельгії трохи пощастило. Що стосується нас, я б більше зосередився на тому, як ми занадто легко втрачали м'яч кілька разів у другому таймі.

Вважаю, що команда грала так само добре, як і в попередніх двох іграх Ліги націй. Нам потрібно було підтвердити всі наші поліпшення, і я думаю, що ми це зробили», - сказав Спаллетті.

На сьогодні Італія лідирує в групі А2 Ліги націй (7 очок). Друге місце - Франція (6 пунктів), далі розташувалася Бельгія (4 бали).

Андрій Вітренко Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 жовтня 2024, 10:52 2

Бету може залишити «Евертон»