«путін зайшов у роздягальню і...» Коваль – про легендарний матч з росією

Ексгравець збірної України має позитивні спогади про поєдинок

Колишній гравець національної збірної України Олександр Коваль поділився спогадами про легендарний матч відбору до Євро-2020 проти збірної росії (1:1):

«Спогади та враження від матчу проти росії в москві 1999 року залишилися позитивні. Гра загалом була рівна, наприкінці Шевченко зрівняв, тому тільки позитивні. Від російських уболівальників тоді ворожості не було, але відчувалася зневага, ніби збірна України - другий сорт.

Коли росія в тому матчі вийшла вперед, хотілося відігратися, довести, що ми не гірші за них. Я вірив, що ми можемо це зробити, це ж футбол, треба грати до останньої хвилини. Коли Шевченко забив, я побіг до нього разом з усією командою і головним тренером Йожефом Сабо. Усі раділи, обіймалися, відчували тільки хороші емоції. Після цього голу Філімонов був пригнічений, думаю, він був дуже засмучений, що припустився такої помилки наприкінці матчу.

Після поєдинку в нашу роздягальню зайшов путін, але я не пам'ятаю дослівно, що він говорив. Кажуть, що подякував за гру і привітав із потрібним нам результатом, але по його обличчю було видно, що він був не щирим. А коли ми їхали зі стадіону, то російські вболівальники почали кидати каміння і пляшки в наш автобус. Нам було неприємно, після цього залишилися негативні емоції. У той момент страху не було, нас супроводжувала міліція, але їхня одна машина нічого б не зробила з навалою вболівальників. Якби вони продовжили атакувати автобус, то було б важко відбитися від фанатів… Дорогою додому ми святкували, вітали один одного, тому що ця гра була важливою, всі були задоволені».

Дмитро Вербинський Джерело: NV.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 09 жовтня 2024, 19:49 3

Гарбіньє Мугуруса зіграла весілля зі своїм коханим – Артуром Боржесом

Коментарі