Екстренер Дніпра-1 вказав на головну проблему нинішньої збірної України

Олександр Кучер – про кадрову ситуацію у головній команді країни

Колишній захисник збірної України, а також екснаставник «Дніпра-1» Олександр Кучер поділився думкою щодо кадрової ситуації, в якій опинилася національна команді напередодні чергових матчів у Лізі націй зі збірними Грузії (11 жовтня) і Чехії (14 жовтня).

- Найголовніший біль - опорна зона, в якій не зможуть зіграти ані Бражко, ані Степаненко. Як ставитися до дебютного виклику Калюжного?

- Так, тут серйозні проблеми. Без Степаненка та Бражка буде непросто. Але ми бачимо, що «Олександрія» зараз на ходу, дуже непогано виглядає в УПЛ. Калюжний там ключовий гравець, який зробив чималий внесок в успіхи команди.

Його виклик означає, що тренерський штаб слідкує за усіма гравцями, абикого викликати не будуть. Значить зараз, на думку Реброва, Калюжний найсильніший на своїй позиції після Степаненка та Бражка.

- Нашій збірній і без таких втрат було важко набрати очки в Лізі націй, а на що сподіватися тепер? Чи новачки завдяки бажанню зможуть посприяти здобуттю позитивного результату в матчах з Грузією та Чехією?

- Може бути по-різному. У будь-якому випадку ми будемо вболівати та підтримувати збірну. Очевидно буде важко, бо ми погано почали цей відбір, а прагнемо перемог. Грузини, навпаки, почали з двох перемог, вони впевнені в собі.

На нас очікує дуже важкий матч. Думаю, що в команді буде діалог стосовно нещодавніх матчів, аналіз помилок. Можливо, завдяки великому бажанню нові гравці зможуть здобути позитивний результат, - розповів Кучер.

Юрій Остроумов Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 07:12 17

Визнання отримав Лев Яшин