Героїчне протистояння: Heroic здолали Na'Vi у першому матчі PGL Wallachia

Команди показали видовищну гру у стартовий день групового етапу турніру

У першому ігровому дні другого сезону PGL Wallachia 2024 зустрілися два амбітних колективи - Natus Vincere та Heroic. Серія з трьох матчів виявилася напруженою, і обидві команди продемонстрували високу майстерність та бойовий дух.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Гра 1:

У першій грі Heroic захопили ініціативу з самого початку, вигравши з рахунком 32:5 за 27 хвилин. На'Vi не вдалося знайти відповіді на агресію суперника. Графік золота показав стрімкий ріст на користь Heroic, з перевагою, що перевищила 25,000 золота до кінця гри. Лідерами команди Heroic стали Parker та Analog, які вели гру в агресивному стилі.

Гра 2:

Na'Vi взяли реванш у другій грі, перемігши Heroic з рахунком 32:11 за 25 хвилин. Команда Na'Vi цього разу зіграла чудово, показавши злагоджену командну роботу та чудові ініціативи. Графік золота поступово зростав на їхню користь, досягаючи 25,000 до кінця матчу. Видатну роль у перемозі відіграли Yuragi та Zayac, які вели команду до тріумфу.

Гра 3:

Третій матч серії став найбільш рівним і тривалим, але в кінцевому підсумку Heroic знову показали свою силу, вигравши з рахунком 36:20 за 35 хвилин. Na'Vi змогли створити кілька небезпечних моментів, однак Heroic зберегли контроль і поступово наростили перевагу в золоті, що перевищила 15,000. Вирішальні моменти гри були за Scofield і Ki, які забезпечили команді перемогу в серії.

Heroic перемагають Na'Vi з рахунком 2:1 у серії, закріпивши за собою важливі очки в першому груповому етапі турніру. Na'Vi, попри поразку, продемонстрували високий рівень гри та будуть боротися за вихід у наступний етап.

Цей матч показав, що обидві команди мають великі амбіції на PGL Wallachia 2024 і готові до боротьби на найвищому рівні.

PGL Wallachia Season 2, груповий етап, 4 жовтня

NAVI - Heroic - 1:2 (5:32, 32:11, 20:36)

Статистика матчу:

Перша карта:



Друга карта:



Третя карта:


Максим Черніцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 08:11 2

6 жовтня відбудеться матч 9-го туру УПЛ