Сергій ШИЩЕНКО: «Одна помилка призвела до того, що ми програли»

Наставник «пивоварів» прокоментував поразку від «Чорноморця»

4 жовтня відбувся матч 9-го туру УПЛ між командами «Чорноморець» та «Оболонь». Поєдинок завершився перемогою одеської команди з рахунком 1:0.

Головний тренер київської «Оболоні» Сергій Шищенко провів прес-конференцію:

- Вітаю «Чорноморець» з перемогою. З нашого боку дуже потужний перший тайм. Я вважаю, що потужна гра, тому що ми чудово провели перший тайм.

Другий тайм був не за нашим сценарієм, але це футбол. Одна помилка призвела до того, що ми програли.

Я дуже вдячний хлопцям, бо я лише місяць працюю з командою і я бачу зміни, бачу, як змінилася наша гра. Вона стала більш потужною, більш якісною. Я вірю, що у майбутньому у нас буде інший результат.

- Якщо не брати до уваги пропущений м'яч, цей результат для вас є позитивним чи негативним?

- Я думаю, що цей матч можна занести нам в актив. «Чорноморець» тільки будується, нова команда, у них теж є вимоги до гравців. У нас була команда, але вимоги вже інші, тому ми були в різних умовах. Якби ми забили свої моменти у першому таймі, напевно, був би інший результат. Вважаю, нічия була б для нас позитивним результатом.

- Чи є у вас претензії до ваших підопічних?

- Немає. Одна помилка, але це футбол, голи забиваються через помилки, але я бачу, як вони тренуються, бачу їхнє ставлення до тренувань, на футбольному полі й у побуті. У мене жодних претензій до своїх гравців, вони хочуть перемагати, прогресувати і рухатися вперед, тому я дуже задоволений командою.

Павло Павленко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 15:40 13

Йожеф очікував поразку киян