Ілля ШЕВЦОВ: «У мене була невелика дитяча мрія – грати за Чорноморець»

Нападник «Чорноморця» прокоментував перемогу над «Оболонню»

У матчі 9-го туру УПЛ одеський «Чорноморець» здобув мінімальну перемогу над київською «Оболонню» (1:0).

Форвард одеського клубу Ілля Шевцов, який дебютував за нову команду і відзначився першим голом у футболці «Чорноморця», ексклюзивно для Sport.ua розповів про свої емоції після гри.

- Вітаю тебе з перемогою та дебютним голом. Які емоції та враження після сьогоднішнього матчу?
- Звісно, дуже позитивні емоції, оскільки виграли перед паузою. Ми повинні були брати 3 очки, тим паче в себе вдома, в Одесі. Хочу подякувати тренеру за довіру, за те, що повірив в мене, і також дякую Хобленку, який видав фантастичну передачу. Результат супер, вдалося зіграти на нуль, бо перший тайм вийшов непростим. Проте ми заслужили на цю перемогу.

- Перед виходом на поле головний тренер «Чорноморця» Олександр Бабич давав тобі настанови. Що саме він тобі сказав у цей момент?
- Сказав, що повинні виривати перемогу і щоб я загострював, вбігав у карну зону. Також сказав, що не вистачає вбігань у штрафний майданчик, і можна сказати, він забив, а не я.

- Чи довго ти думав над пропозицією продовжити свою кар'єру у «Чорноморці»?
- Я сам з Херсона. З дитинства вболівав за «Чорноморець», постійно дивився матчі команди, приїжджав часто на цей стадіон, в той час, коли ще у «Чорноморця» був сильний склад (сезон 2013/2014 - прим.). Тому можна сказати, в мене була невелика дитяча мрія - грати за «Чорноморець», адже це близька до дому команда. Тому, в принципі, не роздумував над цим рішенням, адже я давно був без футболу та без команди, а це дуже важко.

Після 9 турів «Чорноморець» посідає 9-те місце в УПЛ, набравши 10 очок. «Оболонь» з 5 пунктами знаходиться на 15 сходинці.

Дмитро Теліцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 00:23 5

Увечері 3 жовтня відбулися поєдинки 2-го туру Ліги Європи