Здавалося, діалог зайшов у глухий кут. Директор Вереса – про трансфер Нонго

Юрій Габовда розповів про подробиці переходу камерунського легіонера

Спортивний директор рівненського Вереса Юрій Габовда розповів про подробиці трансферу Самуеля Нонго:

«Чому ми зупинилися саме на варіанті із Самуелем? Було багато кандидатур. Але ми намагалися відштовхуватися від потреб тренерського штабу. Самуель найбільше підходить під наш стиль гри, під наш характер. Цей футболіст володіє усіма якостями, які нам потрібні для покращення наших результатів. Крім того, Самуель - молодий гравець, який лише розпочинає свій шлях у дорослому футболі. Це футболіст, який повинен розвиватися. Він чудово вписується у філософію розвитку нашого клубу. Сподіваюся, у Вересі він розкриє усі свої найкращі якості.

Перемовини із попередньою командою Самуеля - Адана Демірспором - тривали дуже довго. На певному етапі здавалося, що діалог зі спортивним директором турецького клубу зайшов у глухий кут. Але бажання нашого клубу і бажання Самуеля приєднатися саме до Вересу - співпадали настільки, що ми вирішили продовжувати ці перемовини і зрештою знайшли компроміс між усіма сторонами.

Щодо приїзду Самуеля до України - тут ми розуміли усі можливі візові складнощі запрошення футболіста з Африки. З досвіду інших клубів УПЛ, наприклад Кривбасу, можу сказати, що ми оформили усі дозволи доволі оперативно. Ми знали, що це буде не швидко. Але це молодий футболіст, наш актив. Тому, ми були готові чекати. На момент оголошення про майбутній трансфер цього гравця усі деталі угоди уже були погоджені. Тому, вважаю, медійно ми спрацювали дуже добре - повідомили про цю новину першими. Зараз Самуель вже в Україні. Ми допомагатимемо йому розкрити свій футбольний потенціал, а він допоможе нашій команді покращити спортивний результат».

Публикация от NK VERES RIVNE⚽️🇺🇦 (@veres.club)

Публикация от NK VERES RIVNE⚽️🇺🇦 (@veres.club)

Микола Степанов Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 10:07 4

Олег Федорчук прокоментував поразку киян від «Гоффенгайму»