Кополовець зробив прогноз на гру Хоффенхайм – Динамо. Назвав точний рахунок

Відомий в минулому півзахисник радить динамівцям забути про шапкозакидацький настрій

Колишній гравець «Карпат» і «Говерли» Mихайло Кополовець ексклюзивно для Sport.ua розповів, чи опинився в психологічній «ямі» сьогоднішній суперник «Динамо» в Лізі Європи - «Хоффенхайм» - після поразки в останньому турі Бундесліги від «Вердера», хоча був попереду - 3:0:

«Не думаю, передусім, це різні турніри. В «Хоффенхаймі» вже все проаналізували й забули про цю прикрість. Мені доводилося грати в Німеччині й там дуже скрупульозно працюють над допущеними помилками й, думаю, що та невдача тільки додасть «Хоффенхайму» спортивної злості. А в тому матчі з «Вердером» просто стався нещасний випадок.

«Хоффенхайм» опинився в меншості й не встиг тактично перешикуватися, хоча супернику не відмовиш у бійцівських якостях. Ось чому «Динамо» треба з максимальною вимогливістю віднестися до сьогоднішнього протистояння. Тим паче, що господарі навряд чи вважають киян фаворитами. Тому намагатимуться діяти з позиції сили й розжитися очками. Очікую завзятого протистояння, яке завершиться внічию - 1:1.

Наразі в Лізі Європи «Хоффенхайм» посідає 24 місце з одним очком, а «Динамо» - 34, після розгрому на старті від «Лаціо».

Раніше Володимир Шаран висловив свої думки щодо очікувань від «Хоффенхайм» - «Динамо».

Дмитро Олійник Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 жовтня 2024, 06:57 0

3 жовтня о 19:45 у німецькому Зінсхаймі пройде матч 2-го туру Ліги Європи