Марлон ГОМЕС: «Шахтар зумів створити чимало можливостей»

Бразилець підбив підсумки поразки команди в Лізі чемпіонів

Півзахисник донецького «Шахтаря» Марлон Гомес прокоментував матч другого туру Ліги чемпіонів з «Аталантою» (0:3).

- Марлоне, протистояння «Шахтар» - «Аталанта» завершилося невтішним рахунком. Як ти оцінюєш гру і що, на твою думку, призвело до цієї поразки?

- Як на мене, ми зуміли створити чимало нагод, враховуючи те, що «Аталанта» - кваліфікований колектив та учасник єврокубків. Зважаючи на всі ці факти, ми продемонстрували гарний рівень, і цей поєдинок точно стане для нас хорошим уроком. Змагання тривають, і попереду ще 6 матчів у Лізі чемпіонів, де ми проявлятимемо себе на максимум і навіть більше.

- Судячи з рахунку, у чому «Аталанта» перевершила «Шахтар»?

- Як уже згадував, у нас було вдосталь хороших моментів протягом гри, ми добре завершували атаки останнім пасом. Можливо, трохи забракло реалізації. Це стане уроком для нас на майбутні матчі.

- У чому причина пропущених голів і що можна було зробити, щоб переломити ситуацію після першого та другого пропущених м'ячів?

- «Аталанта» - це чудова команда з великим досвідом. Ми могли б змінити хід гри, якби краще реалізували свої моменти, особливо на початку другого тайму. Нам трохи бракувало різкості у завершальній фазі атаки. Змагання тривають, зараз зосередимося на наступній грі.

- Для «Шахтаря» це перший домашній матч на новому стадіоні. Розкажи, якою була атмосфера й підтримка вболівальників?

- Для мене це був дуже щасливий момент, адже я втілив свою мрію, а також мрії моїх друзів і родини, перебуваючи тут. Підтримка була неймовірною, звісно, ми хотіли здобути перемогу, але, на жаль, не вдалося порадувати вболівальників гарним результатом. Проте я дуже вдячний Німеччині та всім місцевим прихильникам футболу, які підтримували нас і створили домашню атмосферу. Упевнений, майбутні матчі принесуть багато позитивних емоцій.

Павло Павленко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 02 жовтня 2024, 19:59 33

Наша команда не зуміла переграти п'ятиразових чемпіонів світу

Коментарі