Срна назвав причину поразки Шахтаря в ЛЧ. Чи є довіра до Пушича?

Спортивний директор гірників вважає, що в негативному результаті винні всі

Спортивний директор донецького «Шахтаря» Даріо Срна прокоментував поразку від італійської «Аталанти» (0:3) в матчі 2-го туру основного етапу Ліги чемпіонів.

- 2 матчі в ЛЧ без голів, в чому, на вашу думку, головна причина?

- Причина у всіх. Кожен мусить зробити аналіз і зробити висновки - всі разом як команда. І всі повинні брати відповідальність. Перший - я, а потім - всі інші. Ми грали проти дуже сильної команди на виїзді. Вболівальники «Шахтаря» не люблять програвати. Я вважаю, що треба програвати по-чоловічому, граючи по-шахтарськи. В нас зараз неприємна ситуація. По-перше, 6 очок відставання (від «Динамо» - прим.) у чемпіонаті. Маємо ще 6 ігор в Лізі чемпіонів. Нам потрібно робити висновки, брати відповідальність кожному і рухатись далі.

- Який меседж хотіли б зробити вболівальникам після такого результату?

- Я теж вболівальник «Шахтаря». Я працюю в «Шахтарі» і люблю цей клуб та страждаю більше за всіх. Меседж простий - вболівальники незадоволені. Вони мають право критикувати та бути незадоволеними, але з іншого боку, минулого року ми були не в найкращій ситуації, але в кінці все вийшло добре. Ми віримо в цю команду, в тренерський штаб. Треба робити аналіз, висновки і рухатись далі.

- Чи змінився кредит довіри до головного тренера після поразки 0:3?

- Ні, до тренера повна довіра та підтримка.

Дмитро Вербинський Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 жовтня 2024, 02:39 26

Маріно провів прес-конференцію після поразки у 2-му турі єврокубку

Коментарі