Євген Кісілюк набрав 14 очок в матчі польської Плюс Ліги

Однак це не допомогло його команді ГКС «Катовіце» досягти успіху в поєдинку з «Алурон Варта»

Тривають ігри чемпіонату Польщі з волейболу у Плюс Лізі. Нагадаємо, що у львівський «Барком-Кажани» поки що всі чотири матчі програв, хоча у кожному з них чинив серйозний опір опонентам і був близький до того, щоб набрати своє перше очко.

Але нас цікавлять матчі не лише львів'ян, а й клубів, за які цього сезону заявлені ще троє українців. Так ось, напередодні пізно ввечері завершився поєдинок 4-го туру в Заверце, в якому місцевий клуб «Алурон Варта» приймав ГКС «Катовіце». У складі гостей на майданчик вийшов гравець національної збірної України Євген Кісілюк (на фото в атаці).

Наш волейболіст провів усю зустріч на майданчику і набрав 14 очок (другий показник в команді). Гості чинили дуже завзятий опір суперникам, особливо в перших трьох партіях, проте матч все ж таки виграв «Алурон Варта» з рахунком 3:1.

Чемпіонат Польщі з волейболу. Плюс Ліга
4 тур. 2 жовтня. Заверце
«Алурон Варта» (Заверце) - «ГКС Катовіце» (Катовіце)

3:1 (23:25, 27:25, 26:24, 25:17)

Варшавський «Проєкт» в гостях поступився чемпіону країни клубу «Ястшембски Вегель» 1:3. У складі столичного клубу ще один гравець національної збірної України Юрій Семенюк виходив на заміну і приніс своїй команді 5 очок.

Ястшембе-Здруй
«Ястшембски Вегель» (Ястшембе-Здруй) - «Проєкт» (Варшава)

3:1 (25:19, 21:25, 25:14, 25:20)

Команда МКС «Бендзін», у якій ми стежимо за центральним блокуючим українцем Валерієм Тодуа, матч 4-го туру проведе 9 жовтня.

Ось як наразі виглядає турнірна таблиця Плюс Ліги

У 5-му турі Плюс Ліги 7 жовтня «Барком-Кажани» зіграє у Катовіце проти клубу Євгена Кісілюка ГКС «Катовіце». Отже, якась із цих команд (а, можливо, обидві) наберуть свої перші очки у новому сезоні. Цього ж дня «Проєкт» у себе вдома прийматиме «Алурон-Варта», а МКС «Бендзін» 4 жовтня зіграє в гостях із клубом «Купрум» (Гожув-Велькопольський).

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 жовтня 2024, 03:10 0

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!