«Нічого не змогли». Ексгравець збірної України оцінив провал Шахтаря в ЛЧ

В'ячеслав Шевчук прокоментував поразку «гірників» від «Аталанти»

Колишній захисник донецького «Шахтаря» В'ячеслав Шевчук прокоментував поразку «гірників» від «Аталанти» (0:3) в матчі 2-го туру основного етапу Ліги чемпіонів:

«Аталанта» була сильніша за «Шахтар» у всіх аспектах: у плані організації гри, фізичної, тактичної, технічної підготовки. Бергамаски провели потужний матч у своєму стилі: агресивно та високо пресингуючи по всьому полю. «Шахтар» нічого не зміг із цим вдіяти, за всю гру маючи всього лише один момент - коли пробивав Конопля на початку другого тайму.

Донецька команда програла майже всі єдиноборства і підбирання, а це дуже важливо у футболі. Для мене сучасний футбол - це коли всі гравці атакують і всі захищаються. На відміну від «Шахтаря», «Аталанта» показала сучасний футбол. Італійська команда вся йшла в атаку і оборонялася, діючи компактно. «Шахтар» нічого не зміг протидіяти супернику, гравці не змогли один в один проявити себе.

Мені складно сказати, чому «Шахтар» так слабко виглядає, бо я не всередині команди, і практично не спілкуюся з гравцями «гірників». Велика проблема йде ще зі старту чемпіонату, який «Шахтар» розпочав не дуже вдало, і здавалося, був до кінця не готовим. У підсумку це перейшло на Лігу чемпіонів.

Можливо, десь у підготовці були проблеми, можливо, позначається велика кількість переїздів. Може бути багато факторів, але відповідь на ваше питання знає тільки тренерський штаб і керівництво клубу».

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 жовтня 2024, 02:39 24

Маріно провів прес-конференцію після поразки у 2-му турі єврокубку