ЛИСЕНЧУК: «Українські футзалісти були ближчими до голу за рахунку 2:2»

Екс-коуч збірної України оцінив гру синьо-жовтих проти команди Бразилії

Збірна України в півфіналі чемпіонату світу 2024 з футзалу в Узбекистані поступилася Бразилії (2:3).

Заслужений тренер України Геннадій Лисенчук ексклюзивно для Sport.ua розповів, що перешкодило підопічним Олександра Косенка досягти позитивного результату:

«На мій погляд, українська збірна заслуговувала кращої долі, принаймні, не програти в основний час. Була обрана правильна тактика на гру, яка базувалася на швидких переміщеннях після втрат м'яча латиноамериканцями.

Прикро тільки, що вийшовши вперед наприкінці першого тайму, хлопці розтринькали цю перевагу відразу після перерви. Думаю, що це був звичайний збій в діях добре відрегульованого механізму. Що це випадковість - довів Корсун, який вирівняв становище (2:2).

А далі були гойдалки, коли суперники по черзі створювали гольові моменти. Вважаю, що українці були ближчими до голу, особливо в затяжній атаці, де спочатку латиноамериканців врятував кіпер, а потім каркас воріт.

На жаль, на 36-й хвилині витримка зрадила Мельника, який порушив правила на половині майданчика бразильців, забувши, що це був вже шостий фол, який карається 10-метровим пенальті. Багаторазові чемпіони світу вирвали перемогу й крокують далі.

Прикро програвати в матчі, де в української збірної багато що виходило. Сподіваюся, що вона увійде в історію, якщо візьме гору в поєдинку за бронзові медалі».

Суперник України в матчі за третє місце визначиться у півфінальному протистоянні збірних Франції та Аргентини.

Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 02 жовтня 2024, 19:59 29

Наша команда не зуміла переграти п'ятиразових чемпіонів світу

Коментарі