Гендир ACR Poker прокоментував звинувачення у невиплатах стрімерам

Філ Нагі розповідає про складнощі роботи з інфлюенсерами та пояснює роль сторонніх агентств

Генеральний директор ACR Poker Філ Нагі прокоментував звинувачення Людвіга "Ludwig" Агрена та Александри Ботез щодо невиплати обіцяних грошей стрімерам. Свої пояснення він надав під час подкасту Метта Беркі "Only Friends".

Нагі пояснив, чому його компанія покладається на сторонні агентства для співпраці з інфлюенсерами та контентмейкерами: «Є приказка: "Вести бізнес легко, працювати з людьми складно". Це повністю пояснює, чому ми користуємось послугами третіх компаній у співпраці з блогерами. Ви навіть не уявляєте, як важко зв'язатися та про щось домовитися з людьми рівня Людвіга [Агрена]. Це дійсно складно, і я не роблю це сам, тому покладаюся на сторонні компанії».

Коли мова зайшла про особисті стосунки з директором компанії End Game Talent, яка звинувачується у невиплаті грошей стрімерам, Нагі сказав: «Я не бажаю Скотту нічого поганого. У нас було багато гарних моментів. Колись ми, можливо, навіть були друзями, але зараз ми більше не спілкуємося».

Нагі також розповів про вплив інфлюенсерів і суми, які ACR Poker витрачає на них: «Інфлюенсери мають величезну силу. Але їхній негативний вплив у 10 разів більший за позитивний. Тому така компанія, як наша, хочемо ми цього чи ні, повинна мати з ними справу. Наприклад, за останній рік ми витратили на блогерів 30 мільйонів доларів».

На питання про те, скільки було виплачено через End Game Talent, Нагі відповів: «Я не можу на це відповісти. Але я вірю в інфлюенсерів, я підтримую їх. Останнє, що я хочу робити, - це псувати стосунки там, де я працюю. Якщо б інфлюенсери прийшли до мене і сказали: "Заплати мені те, що ти повинен, і наступного разу я зроблю тобі знижку 50%", ми б продовжили наші стосунки... це те, про що мої юристи намагалися домовитися з агентствами».

Олексій Тіньков Джерело: Cardmates
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 жовтня 2024, 22:49 1

Наставник «Шахтаря» поділився думками перед грою ЛЧ із «Аталантою»