Гравець malbsMd отримав перший EVP, а ZywOo продовжує боротьбу за топ-1

G2 здолали NAVI, а снайпер Vitality показав топову форму впродовж турніру

Гравець G2 Маріо «malbsMd» Самайоа отримав свій перший EVP на BLAST Fall Final 2024, допомігши команді вперше за 10 спроб здолати NAVI у гранд фіналі. Матьє «ZywOo» Ербо з Vitality продемонстрував елітний рівень, отримавши свій четвертий EVP року. Це підкріплює його репутацію гравця, який зазвичай набирає оберти у другій половині сезону.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Нікола «NiKo» Ковач хоча й не домінував у статистиці, але на практиці відзначився потужними мультикілами у вирішальних раундах і майстерно контролював мапу, змушуючи суперників робити сейви. Його гра в півфіналі та початок фіналу були настільки сильними, що він на деякий час навіть став претендентом на MVP.

Хельвейс «broky» Сауканц, AWP-ер FaZe, також показав високий рівень, набравши 1.32 рейтингу - свій найкращий результат на турнірі. Його домінування на першій мапі проти NAVI (29-14 на Inferno) нагадало, що коли broky у формі, FaZe стають грізною силою.

Ігор «w0nderful» Жданов із NAVI показав найвищий рівень перед фіналом, набравши 1.40 рейтингу. Однак у фіналі проти G2 він не зміг підтримати цей темп, закінчивши з показником 0.87. Попри це, його впевнена гра в груповому етапі та півфіналі показала, що він був одним з головних претендентів на MVP.

Шахар «flameZ» Шушан із Vitality відзначився вражаючим виступом, набравши 1.35 рейтингу. Проте в матчі проти G2 його гра розпалася, що стало вирішальним у їхній поразці. Попри це, flameZ додав до свого активу четвертий EVP року та з високою ймовірністю потрапить до топ-20 гравців року.

Завдяки агресивній грі malbsMd та flameZ у незвичних для них ролях, Best Five цього турніру виявилися одними з найагресивніших за рік. Роль лідера взяв на себе Януш «Snax» Погоржельський.

Серед почесних згадок - Іван «iM» Міхай та Юстінас «jL» Лекавічус із NAVI, які продемонстрували потужні виступи, але не змогли отримати EVP.

Максим Черніцин Джерело: HLTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 вересня 2024, 18:18 3

ФК Торпо виступає на аматорському рівні, але має плани отримати професійний статус