WSOP Online 2024: Тріумф Меттсона та гідний виступ Романовського

Швед завойовує другий браслет, українець фінішує шостим у престижному турнірі

У рамках онлайн-версії Світової серії покеру (WSOP) 2024 року було розіграно 30 із 33 запланованих браслетних турнірів. Особливу увагу привернув Event #30: $2,100 6-Handed Bounty NLH, який зібрав 1,230 входів і сформував призовий фонд у розмірі $2,460,000.

Український покерист Роман Романовський продемонстрував високий рівень гри, діставшись до фінального столу. Він завершив турнір на почесному 6-му місці, заробивши $72,684 (включно з баунті). Це виступ ще раз підтвердив статус Романовського як одного з найсильніших гравців на міжнародній покерній арені.

Перемогу в турнірі здобув швед Саймон Меттссон, який у heads-up поєдинку здолав представника В'єтнаму. За своє досягнення Меттссон отримав $328,149 призових і, що ще важливіше, завоював свій другий браслет WSOP. Варто зазначити, що свій перший браслет шведський покер-про виграв у 2022 році, ставши чемпіоном WSOP Online Main Event.

Цей турнір вкотре продемонстрував високий рівень конкуренції в світі онлайн-покеру, де талановиті гравці з усього світу змагаються за престижні титули та великі призові. Успіх Меттссона підкреслює його статус як одного з провідних гравців сучасності, в той час як виступ Романовського зміцнює позиції України на міжнародній покерній сцені.

Олексій Тіньков Джерело: Cardmates
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 29 вересня 2024, 19:05 0

Словенцю підкорилося ще одне історичне досягнення