РОТАНЬ: «Хтось з журналістів вигадав цей Ротань-стайл»

Головний тренер «Олександрії» підсумував переможну гру з «Кривбасом»

Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань дав коментар після переможного матчу 8 туру УПЛ проти криворізького «Кривбаса» (1:0).

- Як ви готувались до «Кривбасу»?

- Що стосується нашого лідерства, воно доводиться результатами і працею. Ми завжди повинні думати про результат. Домовились з хлопцями, що не дивимося в турнірну таблицю, а думаємо про кожну наступну гру, а там вже буде видно. Ми повинні працювати на тренуваннях в недільному циклі і бачити гру таку, яка вона є. В плані досягнення результату, в плані вимог. Дуже задоволений хлопцями, що ми працюємо. Якщо брати сьогоднішню нашу гру, порівнюючи з минулим чемпіонатом, то ми дуже додали в плані характеру, в плані жаги до перемоги. А що стосується гри, я думаю, що тренерський штаб завжди буде чимось незадоволений, особливо грою.

- Забити гол і сісти в оборону, періодично збивати темп, це і є Ротань-стайл?

- Я не поведусь на ваші провокації, адже ви задаєте дуже гостре запитання. Хтось із журналістів вигадав цей Ротань-стайл. Є конкретний суперник- «Кривбас». В чому сила «Кривбасу»? Грати один в один, не дати супернику зіграти, контратаки, вільний простір, вривання у зони. Тому це не про Ротань-стайл. Коли гра проходить один в один - дуже тяжко знаходити вільного. Ви розумієте, ми встали сьогодні о 6 ранку, сіли в автобус і приїхали на гру. Будь-якій команді буде важко фізично.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 19:46 12

Михайло з'явився на полі на 71-й хвилині